Josh Walet

Inbrekers actief aan de Preludeweg: schade aan woning en raam geforceerd

Afgelopen weekend heeft de politie meerdere meldingen gekregen van (poging tot) inbraak aan de Preludeweg in Alphen aan den Rijn.

Zaterdag tussen 14:30 en 17:30 uur is aan de Preludeweg te Alphen aan den Rijn ingebroken in een woning. Inbrekers hebben een raam geforceerd en zijn op die manier het huis binnengekomen. Daar hebben ze sieraden en contant geld weggenomen. “Heb je wat gezien rond dit tijdstip? Neem dan contact met ons op. Het incident staat bij ons bekend onder nummer 2023060713”, aldus de politie.

Ze vervolgen: “Ook kregen we dinsdag 28 februari 2023 nog een melding van een poging woninginbraak aan de Preludeweg binnen.” De bewoner had zondag zijn huis verlaten en zag dinsdag bij thuiskomst dat er schade aan de woning zat. De politie adviseert dus goed op te letten en het inbrekers niet te makkelijk te maken.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.