Josh Walet

Indoor roeitoernooi in Limes sporthal

Alphen krijgt een indoor roei sprint kampioenschap. Op 21 september wordt de 'Open Dutch Power Row' gehouden in sporthal de Limes.

Tijdens het kampioenschap kunnen mannen en vrouwen meedoen op de 100 en 500 meter sprint. De snelste roeiers  op beide afstanden doen mee in de finale aan de 250 meter sprint. Het organisatie benadrukt dat iedereen kan meedoen aan het evenement, of je nu een ervaren roeier bent of net begonnen.

 

Alphen heeft wel meerdere kampioenschappen op de planning staan dit jaar. Komend weekend staat de NK junioren bij AAV '36 op de agenda, NK wakeboarden en wakeskate bij Wet 'n Wild in augustus en eind dit jaar wordt het NK tennis weer bij Nieuwe Sloot gehouden. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 15:35

OM eist 3 jaar voor steekpartij

Op 29 mei vond er een steekpartij plaats op een bouwplaats aan de Dr. J.M. den Uylensingel in Alphen. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft tijdens de zitting op donderdag 14 november een celstraf van 3 jaar geëist voor de 41-jarige verdachte.

Verkeer en vervoer vandaag 15:01

Verlaging maximumsnelheid, wat verandert er rondom Alphen aan den Rijn?

De kogel is door de kerk: de maximumsnelheid gaat op alle snelwegen omlaag. Tussen 6:00 en 19:00 uur mag je nergens in Nederland harder dan 100 kilometer per uur rijden. Tussen 19:00 en 06:00 uur mag nog wel 120 of 130 worden gereden, waar dit nu overdag ook al mag. De snelheidsverlaging wordt binnen enkele maanden door het hele land doorgevoerd, en blijft waarschijnlijk voor een langere tijd van kracht. Dat heeft het kabinet woensdag 13 november naar buiten gebracht.

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.