Parkvilla
Advertorial Cultuur

Inschrijven nieuwe creatieve cursussen bij Parkvilla gestart

Vanaf vandaag, maandag 15 juni, kan iedereen zich online inschrijven voor alle cursussen die starten in september. Op het programma staan ruim 80 verschillende cursussen, met ook een aantal nieuwe cursussen zoals Botanisch tekenen, Pilates en DansPark.

“Je fantasie de vrije loop laten, je creativiteit stimuleren. Van niets iets maken. Ervaringen uitwisselen of gewoon gezellig samenzijn in een mooie omgeving. Er zijn heel wat redenen te bedenken om een creatieve cursus te volgen”, vertelt Maaike van Zetten, de nieuwe Coördinator voor cursussen en evenementen van Parkvilla.

“Nieuw is de cursus Botanisch tekenen, colleges over invloedrijke regisseurs van onze filmkenner Rudi de Boer en enkele bewegingslessen zoals Pilates en Vinyassa Yoga op vrijdagochtend, DansPark (voor mensen met parkinson, reuma), Moderne Dans Choreo Class en nog veel meer.” Op de website www.parkvilla.nl staan nu ruim 80 verschillende cursussen, van kleuterdans tot en met creatief schrijven. De komende weken zal het cursusprogramma nog worden aangevuld. De cursussen hebben één gemene deler: zij worden allemaal gegeven door bekwame docenten en georganiseerd volgens het coronaprotocol.

“Ook hebben we dit jaar meer kortere cursussen, bijvoorbeeld bij edelsmeden, beeldhouwen en keramiek, en kunnen de jaarcursussen per maand worden betaald”, vervolgt Maaike van Zetten. “Door de anderhalve meter richtlijnen zijn er wel wat minder plekken, dus mocht je jezelf een plezier doen met een creatieve cursus, wacht niet te lang met inschrijven.”

Kijk voor meer informatie op www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.