Parkvilla
Advertorial Cultuur

Inschrijven nieuwe creatieve cursussen bij Parkvilla gestart

Vanaf vandaag, maandag 15 juni, kan iedereen zich online inschrijven voor alle cursussen die starten in september. Op het programma staan ruim 80 verschillende cursussen, met ook een aantal nieuwe cursussen zoals Botanisch tekenen, Pilates en DansPark.

“Je fantasie de vrije loop laten, je creativiteit stimuleren. Van niets iets maken. Ervaringen uitwisselen of gewoon gezellig samenzijn in een mooie omgeving. Er zijn heel wat redenen te bedenken om een creatieve cursus te volgen”, vertelt Maaike van Zetten, de nieuwe Coördinator voor cursussen en evenementen van Parkvilla.

“Nieuw is de cursus Botanisch tekenen, colleges over invloedrijke regisseurs van onze filmkenner Rudi de Boer en enkele bewegingslessen zoals Pilates en Vinyassa Yoga op vrijdagochtend, DansPark (voor mensen met parkinson, reuma), Moderne Dans Choreo Class en nog veel meer.” Op de website www.parkvilla.nl staan nu ruim 80 verschillende cursussen, van kleuterdans tot en met creatief schrijven. De komende weken zal het cursusprogramma nog worden aangevuld. De cursussen hebben één gemene deler: zij worden allemaal gegeven door bekwame docenten en georganiseerd volgens het coronaprotocol.

“Ook hebben we dit jaar meer kortere cursussen, bijvoorbeeld bij edelsmeden, beeldhouwen en keramiek, en kunnen de jaarcursussen per maand worden betaald”, vervolgt Maaike van Zetten. “Door de anderhalve meter richtlijnen zijn er wel wat minder plekken, dus mocht je jezelf een plezier doen met een creatieve cursus, wacht niet te lang met inschrijven.”

Kijk voor meer informatie op www.parkvilla.nl.


Meer nieuws