Advertorial Cultuur

Instapcursus: les op een blaasinstrument

Heb je altijd al een blaasinstrument willen bespelen of heb je vroeger een blaasinstrument bespeeld en wil je een oude hobby weer nieuw leven “inblazen”? Dan is dit je kans! De Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) heeft een mooie aanbieding.

Om uit te proberen of blazen (weer) iets voor jou is, heeft de NMSA een mooie aanbieding: een instapcursus van 5 individuele lessen van 30 minuten voor € 75 inclusief huur van een blaasinstrument. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom.

Aan de Nieuwe Muziekschool Alphen wordt les gegeven op de volgende blaasinstrumenten: blokfluit, dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn en trombone. Op de website vind je informatie over de lessen en over de docenten.

Inschrijven voor deze speciale aanbieding kan t/m 31 januari 2020. Het inschrijfformulier vind je hier.

50 jaar muziekschool in Alphen
Het jaar 2020 staat in het teken van 50 jaar muziekschool in Alphen a/d Rijn en dat viert de NMSA het hele jaar met mooie concerten, workshops en samenspeeldagen. Bijvoorbeeld de Improvisatiedag op 15 februari, het Family & Friends concert op 2 februari en de Mahlerdag op 2 april. Houd onze website in de gaten voor aankondiging van alle concerten en speciale activiteiten.

De Nieuwe Muziekschool is gevestigd in het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek vandaag 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten vandaag 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek vandaag 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca vandaag 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.