Advertorial Cultuur

Instapcursus: les op een blaasinstrument

Heb je altijd al een blaasinstrument willen bespelen of heb je vroeger een blaasinstrument bespeeld en wil je een oude hobby weer nieuw leven “inblazen”? Dan is dit je kans! De Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) heeft een mooie aanbieding.

Om uit te proberen of blazen (weer) iets voor jou is, heeft de NMSA een mooie aanbieding: een instapcursus van 5 individuele lessen van 30 minuten voor € 75 inclusief huur van een blaasinstrument. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom.

Aan de Nieuwe Muziekschool Alphen wordt les gegeven op de volgende blaasinstrumenten: blokfluit, dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn en trombone. Op de website vind je informatie over de lessen en over de docenten.

Inschrijven voor deze speciale aanbieding kan t/m 31 januari 2020. Het inschrijfformulier vind je hier.

50 jaar muziekschool in Alphen
Het jaar 2020 staat in het teken van 50 jaar muziekschool in Alphen a/d Rijn en dat viert de NMSA het hele jaar met mooie concerten, workshops en samenspeeldagen. Bijvoorbeeld de Improvisatiedag op 15 februari, het Family & Friends concert op 2 februari en de Mahlerdag op 2 april. Houd onze website in de gaten voor aankondiging van alle concerten en speciale activiteiten.

De Nieuwe Muziekschool is gevestigd in het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 17:16

Staking bij de Technische Unie in Alphen

Op donderdagmiddag 23 januari heeft een groep werknemers van verschillende technische groothandels gestaakt bij de Technische Unie (TU) in Alphen. De werknemers kwamen bij elkaar om te staken voor hogere salarissen.

Advertorial Algemeen vandaag 17:11

Opknapdag op broedplaats De Werf

Dat ouderwetse keukentrapje van Brabantia. Het theekastje van overgrootmoeder. Of die staande lamp uit de jaren ’70. Vintage is trend maar dan moet het meubel er natuurlijk wel goed en netjes uitzien. Op De Werf krijgt tweedehands een nieuwe kans.

Evenementen vandaag 16:46

ScalaMUN 2020: de grootste editie ooit

Op 6 en 7 maart 2020 wordt ScalaMUN (Model United Nations) voor de zevende keer op rij georganiseerd door leerlingen en docenten van het Scala College aan de Sacharov-locatie. Deze editie van ScalaMUN heeft als thema ‘’Time to reconsider; Let’s take back our future’’. Dit jaar wordt de grootste ScalaMUN tot nu toe georganiseerd.

Calamiteiten vandaag 15:14

Voertuigdiefstallen kwamen vaker voor in 2019

In veel gemeenten in de regio hebben dieven in 2019 vaker een voertuig gestolen dan in 2018. In Alphen is het aantal voertuigdiefstallen met maar liefst 70% gestegen.

Gemeente vandaag 14:29

Droge voeten, schoon water en een prettige en veilige leefomgeving

Klimaatverandering, de overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen, de woningbouwopgave in de Randstad. Allemaal geen eenvoudige opgaven. Om alles in goede banen te leiden, stellen overheden strategische samenwerkingsagenda’s op. Hoogheemraad Sjaak Langeslag van Rijnland en wethouder Leo Maat van Alphen aan den Rijn ondertekenden op donderdag 23 januari zo’n strategische samenwerkingsagenda.

Advertorial Musical vandaag 13:54

Theatervoorstelling ‘Haar naam was Sarah’ opnieuw te zien

Productiehuis Alphen aan den Rijn (PA) bracht het toneelstuk 'Haar naam was Sarah', gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tatiana de Rosnay, vorig jaar voor het eerst op de planken. Na een reeks succesvolle voorstellingen volgt er dit jaar een reprise. Op zondag 16 februari is de voorstelling te zien in Parkvilla.