Koninklijke onderscheiding 31 aug. 2023 14:00

Erepenning voor Ferd Schelleman

Ferd Schelleman, medeoprichter van Energiek Alphen, heeft op 31 augustus de erepenning uit handen van burgemeester Liesbeth Spies ontvangen. De erepenning is een onderscheiding bedoeld voor personen of organisaties die bijzondere inspanningen hebben verricht voor de Alphense gemeenschap.

Koninklijke onderscheiding 24 apr. 2023 18:00

Hoogleraar De Knijff benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

Hoogleraar populatie- en evolutionaire genetica bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) Peter de Knijff is op maandag 24 april benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Hij ontving deze onderscheiding uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.

Koninklijke onderscheiding 26 jan. 2023 10:30

De heer Pieter Sneeuw ontvangt lintje

De heer Pieter Sneeuw, woonachtig in Alphen aan den Rijn, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving zijn lintje op 25 januari uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.

Koninklijke onderscheiding 12 okt. 2022 18:00

De heer Theo Nering Bögel ontvangt lintje

De heer Theo Nering Bögel, woonachtig in Alphen aan den Rijn, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving zijn lintje op 12 oktober uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.

Koninklijke onderscheiding 12 mei 2022 12:32

Wiebe de Vries krijgt lintje uit handen van de burgemeester

De heer Wiebe de Vries, woonachtig in Alphen aan den Rijn, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving zijn lintje op 11 mei uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.

Koninklijke onderscheiding 8 okt. 2021 18:30

De heer G. Bruijnes ontvangt lintje

De heer G. Bruijnes is op 8 oktober benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving zijn lintje uit handen van burgemeester Liesbeth Spies voor verschillende vrijwilligersactiviteiten. 

Koninklijke onderscheiding 15 dec. 2020 15:30

Hart voor haar werk: Lita Berkhout-Pos ontvangt Lintje van burgemeester Liesbeth Spies

Lita Berkhout, bestuursvoorzitter bij ActiVite, gaat met vervroegd pensioen. Na 28 jaar bij zorgorganisatie ActiVite en haar rechtsvoorgangers, neemt zij vandaag officieel afscheid van de zorg. Berkhout was 45 jaar actief in de zorgsector, waar zij een groot hart voor heeft: “Respectvolle en liefdevolle zorg is voor mij altijd het belangrijkste doel geweest”. Voor haar inzet heeft zij een lintje gekregen uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.