Josh Walet
Advertorial Mode

Interieur stylen is nog nooit zo makkelijk geweest met Stylingbox!

Gabriëlla van der Laan, oprichtster van Stylingbox, gunt het iedereen om zijn of haar huis tot een fijne plek te maken. Hoe? ‘’Door stylen makkelijk te maken!’’

‘’Nadat ik zeven jaar lang als interieuradviseur klanten succesvol heb geholpen met hun woninginrichting viel me iets op’’, vertelt de eigenaresse. ‘’Want, waarom moeten we toch continu verdrinken in grote meubelzaken of het eindeloze aanbod op internet om vervolgens niet weten welke accessoires te kiezen en combineren? Inderdaad, dit kan echt zo veel makkelijker en sneller! Ik gun het namelijk iedereen om hun thuis tot een fijne plek te maken.’

De drive om voor haarzelf te beginnen is er altijd al geweest bij Van der Laan. ‘’Door veel in gesprek te zijn met mensen wat betreft het concept wist ik het zeker. Stylingbox kan zo veel mensen helpen!’’

Accessoirebox

Maar wat doet Stylingbox precies? Er zijn twee mogelijkheden waaruit je als klant kunt kiezen. ‘’Je kunt ten eerste kiezen voor een accessoire box in verschillende prijsklassen, waarbij direct allerlei gecombineerde accessoires voor jou bij elkaar zijn gestyled. Je kiest een thema die bij jou in huis past en krijgt een super leuke box inclusief tip kaart waarin staat uitgelegd hoe je de woonaccessoires het beste kunt neerzetten in huis. Hoe makkelijk is dat?’’ Zo vertelt Van der Laan enthousiast.

Advies op maat

Daarnaast kun je kiezen voor advies op maat waarbij Stylingbox verschillende mogelijkheden biedt in persoonlijk advies aan huis. ‘’Wil je je gehele huis op de schop nemen en ben je niet bekend in de interieurwereld of weet je niet wat bij elkaar past? Schakel mijn hulp in en in een persoonlijk gesprek bepalen wat het beste aansluit op jouw wensen. Ik regel letterlijk alles voor je, dus van producten aanschaffen tot en met behangen en verven. Uiteraard doe ik de uitvoering niet alleen. Samen met mijn vriend Geoffrey Wattimury maken we van ieder huis een prachtige plek!’’

Wil jij meer weten over Stylingbox? Neem dan een kijkje op www.styling-box.nl of stuur een mailtje naar info@styling-box.nl!


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine gisteren 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen 16 jan. 2021 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine 16 jan. 2021 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.