Josh Walet
Advertorial Mode en interieur

Interieur stylen is nog nooit zo makkelijk geweest met Stylingbox!

Gabriëlla van der Laan, oprichtster van Stylingbox, gunt het iedereen om zijn of haar huis tot een fijne plek te maken. Hoe? ‘’Door stylen makkelijk te maken!’’

‘’Nadat ik zeven jaar lang als interieuradviseur klanten succesvol heb geholpen met hun woninginrichting viel me iets op’’, vertelt de eigenaresse. ‘’Want, waarom moeten we toch continu verdrinken in grote meubelzaken of het eindeloze aanbod op internet om vervolgens niet weten welke accessoires te kiezen en combineren? Inderdaad, dit kan echt zo veel makkelijker en sneller! Ik gun het namelijk iedereen om hun thuis tot een fijne plek te maken.’

De drive om voor haarzelf te beginnen is er altijd al geweest bij Van der Laan. ‘’Door veel in gesprek te zijn met mensen wat betreft het concept wist ik het zeker. Stylingbox kan zo veel mensen helpen!’’

Accessoirebox

Maar wat doet Stylingbox precies? Er zijn twee mogelijkheden waaruit je als klant kunt kiezen. ‘’Je kunt ten eerste kiezen voor een accessoire box in verschillende prijsklassen, waarbij direct allerlei gecombineerde accessoires voor jou bij elkaar zijn gestyled. Je kiest een thema die bij jou in huis past en krijgt een super leuke box inclusief tip kaart waarin staat uitgelegd hoe je de woonaccessoires het beste kunt neerzetten in huis. Hoe makkelijk is dat?’’ Zo vertelt Van der Laan enthousiast.

Advies op maat

Daarnaast kun je kiezen voor advies op maat waarbij Stylingbox verschillende mogelijkheden biedt in persoonlijk advies aan huis. ‘’Wil je je gehele huis op de schop nemen en ben je niet bekend in de interieurwereld of weet je niet wat bij elkaar past? Schakel mijn hulp in en in een persoonlijk gesprek bepalen wat het beste aansluit op jouw wensen. Ik regel letterlijk alles voor je, dus van producten aanschaffen tot en met behangen en verven. Uiteraard doe ik de uitvoering niet alleen. Samen met mijn vriend Geoffrey Wattimury maken we van ieder huis een prachtige plek!’’

Wil jij meer weten over Stylingbox? Neem dan een kijkje op www.styling-box.nl of stuur een mailtje naar info@styling-box.nl!


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.