Internationaal goud voor ritmische gymnastiek Wilskracht

In het internationale deelnemersveld met deelneemsters uit Duitsland, Luxemburg, Bosnië, België en Nederland lieten de ritmische gymnasten van Wilskracht zo vroeg in het seizoen al goed van zich spreken op de Martins Cup in Werne (Duitsland). Zij leverden goede prestaties met 3 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles.

Voor alle meisjes stonden er 2 oefeningen op het programma. Individueel goud was er voor Femke Barhorst (2007A) en Lishena Battisti (2006C). Ook de seniorengroep met Maaike van Leeuwen, Melinda Özcan en Cecile, Minous en Celeste Bouman wist hoge ogen te scoren bij de jury. De regerend Nederlands Kampioenen werden in categorie 2003+A eerste. Zilver was er voor Tess Bleyenberg (2006C) en Nadeche Straathof (2005C). Xarenely Nieuwkerk (2007B) en Lisa Oosterom (2007A) mochten het brons mee naar huis nemen. Annika Helder (2009C), Naomi Barbier-Cuesta (2009B) en Lisa Oerlemans (2008B) lieten goede oefeningen zien maar haalden net niet het podium.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 21:26

Veel schade bij botsing op kruispunt

Op woensdagavond heeft er een botsing plaatsgevonden op het kruispunt bij de Eisenhowerlaan, Zegerbaan en Herenweg in Alphen. Er is sprake van veel schade bij de betrokken voertuigen. 

Advertorial Winkels gisteren 16:57

Op zoek naar hét perfecte eindejaarsgeschenk?

Zoek je een cadeau voor je medewerkers of zakelijke relaties? En wil je iets geven wat bij iedereen in de smaak valt? Kies dan de Primera Keuzecadeaukaart, want daarmee kiezen de ontvangers zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten, zoals Bol.com, Mediamarkt, Zalando, Diner Cadeau, Nationale bioscoopbon en vele andere. Er is dus altijd voor ieder wat wils!

Verkeer en vervoer gisteren 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen gisteren 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”