Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag wordt door vrouwen, voor vrouwen georganiseerd met alleen vrijwillige inzet.

Om op deze dag een goed gevuld programma te kunnen neerzetten worden er kosten gemaakt. De uitdaging voor ons is altijd om met zo weinig mogelijk middelen zoveel als mogelijk aan te bieden. Om laagdrempeligheid te borgen zodat een ieder mee kan doen, proberen we o.m. via sponsoring te bekostigen.

Wilt u meewerken aan deze bijzondere dag voor alle vrouwen in Alphen aan den Rijn? Wij bieden u een mooie plek op de sponsorpagina van onze website, we noemen u als sponsor bij onze berichten op Facebook en op de dag zelf mag u promotiemateriaal aanleveren, dat de hele dag zichtbaar is op de locatie Zwembad Aquarijn.

Wilt u meer weten hierover? Dat kan via www.sava.jouwweb.nl/sponsorvragen


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 22:32

Alphenaar Ricardo van den Belt wint tv-programma

Vrijdagavond 20 september om 20:30 uur werd de finale uitgezonden van het televisieprogramma Helden door de modder VIPS. Alphenaar Ricardo van den Belt heeft samen met zijn team de beker gewonnen.

Blog Opinie gisteren 20:02

MINERVA Fiets

Alphen aan den Rijn krijgt een beleidsplan voor fietsen, het Programma Fiets. Het programma vervangt de al jaren in zwang zijnde Fietsknelpunten Top 10 van de Fietsersbond.

Evenementen gisteren 15:11

Open dag Dierenambulance Alphen

Op zondag 29 september houdt Dierenambulance Alphen aan den Rijn een open dag. Van 13:00 tot 16:00 is iedereen van harte welkom.  

Overige gisteren 14:19

Repair Café bij Kringloop Alphen

Blijft uw breimachine steeds haken? Donderdag 26 september organiseert Kringloop Alphen aan den Rijn het Repair Café.