Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag wordt door vrouwen, voor vrouwen georganiseerd met alleen vrijwillige inzet.

Om op deze dag een goed gevuld programma te kunnen neerzetten worden er kosten gemaakt. De uitdaging voor ons is altijd om met zo weinig mogelijk middelen zoveel als mogelijk aan te bieden. Om laagdrempeligheid te borgen zodat een ieder mee kan doen, proberen we o.m. via sponsoring te bekostigen.

Wilt u meewerken aan deze bijzondere dag voor alle vrouwen in Alphen aan den Rijn? Wij bieden u een mooie plek op de sponsorpagina van onze website, we noemen u als sponsor bij onze berichten op Facebook en op de dag zelf mag u promotiemateriaal aanleveren, dat de hele dag zichtbaar is op de locatie Zwembad Aquarijn.

Wilt u meer weten hierover? Dat kan via www.sava.jouwweb.nl/sponsorvragen


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.