Hans Severs
Advertorial Verkeer en vervoer

Introductie allereerste 100% elektrische MINI bij Hans Severs MINI in Alphen

Op donderdagavond 5 maart is het eindelijk zover! Een hoogtepunt in de geschiedenis van MINI. De állereerste 100% elektrische MINI wordt geïntroduceerd: DE MINI ELECTRIC. Hans Severs nodigt iedereen van harte uit om bij dit moment aanwezig te zijn.

Graag nodigt Hans Severs jou uit voor deze bijzondere avond en heffen zij graag met jou het glas op deze fantastische nieuwe MINI! En dat al vóór de landelijke introductie, die pas op zaterdag 7 maart plaatsvindt. 

Je bent vanaf 19:30 uur van harte welkom in de MINI showroom in Alphen aan den Rijn. Rond 20:00 uur wordt de auto onthuld en daarna krijg je alle ins en outs te horen over deze auto. Gedurende de avond kun je de MINI bekijken, erin zitten en tegelijkertijd maakt de DJ er een feestelijke avond van terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Over de MINI Electric

Met de komst van de MINI Electric is volledig elektrisch rijden nu ook in de unieke stijl van MINI te ervaren. De auto combineert duurzame mobiliteit met het rijplezier, expressieve design en de premium kwaliteit die zo kenmerkend zijn voor MINI. De MINI Electric is er in vier uitvoeringen: Basic, Essential, Charged en Yours. Op de website vertelt Hans Severs jou graag alles over de verschillende opties die bij deze uitvoeringen horen.

Consumentenprijs: vanaf € 34.900
Private leasen: vanaf € 499 per maand (op basis van 48 maanden/ 10.000 km per jaar)
Zakelijk leasen: vanaf € 499 per maand (op basis van 48 maanden/ 20.000 km per jaar)

Ook zakelijk is de MINI Electric een goede keuze. Het is een mooie aanvulling in het verduurzamen van het wagenpark en daarnaast is de MINI Electric ook zeer interessant in de bijtelling (vanaf € 88 per maand). De zakelijk adviseur van Hans Severs, Max Meijer, bekijkt graag jouw huidige situatie en denkt graag met jou mee over alle mogelijkheden. Een vrijblijvende afspraak, meerdere dagen proefrijden, de auto een paar dagen bij uw bedrijf voor de deur, alles is mogelijk!

Wist je dat?

  • De MINI Electric beschikbaar is in zes kleuren, drie verschillende dak kleuren, twee accentkleuren en je de keuze hebt tussen wel zes verschillende velgen?
  • De MINI Electric bij een snellaadstation tot 80% in 36 minuten opgeladen wordt en bij jou thuis in slechts 2,5 uur?
  • Het de laagst stroom verbruikende elektrische auto in zijn klasse is?
  • De MINI Electric in 7,3 seconden een snelheid van 100 km/u bereikt?

Kom dus op donderdag 5 maart naar de onthulling van de MINI Electric. Locatie: Gouwelandenlaan 13, Alphen aan den Rijn. Aanmelden kan via https://hanssevers.nl/aanbod/introductie-mini-electric


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.