Advertorial Economie

Jarig in januari? Eet gratis Bij Hen!

Bistrobar Bij Hen is jarig en trakteert! In de maand januari bestaan wij 1 jaar en daar zijn wij hartstikke trots op. Ben jij ook jarig in januari? Dan mag jij deze maand gratis bij ons komen eten* (ja echt, helemaal gratis).

Lunchen of dineren; dat is helemaal aan jou. Dus je verjaardag vier je dit jaar gewoon Bij Hen! Ben jij zo’n geluksvogel? Reserveer snel een tafel via www.bijhen.nl en vermeld hier even bij dat je gebruikt maakt van de verjaardagsactie. Alvast van harte gefeliciteerd! 

Voorwaarden
Lunch of diner met minimaal 2 personen (maximaal 1 persoon per 2 personen eet gratis, minimaal 1 betalende volwassene per 2 personen), exclusief drankjes. De jarige eet in de maand januari 1 keer gratis op vertoon van legitimatie.

Bijvoorbeeld: 
Diner met 2 personen waarvan 1 persoon jarig in januari: 1 persoon eet gratis
Diner met 2 personen waarvan 2 personen jarig in januari: 1 persoon eet gratis
Diner met 4 personen waarvan 2 personen jarig in januari: 2 personen eten gratis
Diner met 4 personen waarvan 3 personen jarig in januari: 2 personen eten gratis

Wil je gebruik maken van de actie? Reserveer dan vooraf een tafel zodat we rekening met je kunnen houden.


Meer nieuws

Kunst en Cultuur vandaag 18:06

Het boek IJzerkop wint Thea Beckmanprijs 2021

Het jeugdboek IJzerkop van Jean-Claude van Rijckeghem heeft de Thea Beckmanprijs 2021 voor het beste historische kinderboek gekregen. IJzerkop was ook winnaar van de Jonge Beckman 2021. De volwassen jury en de kinderjury waren unaniem. Rob Ruggenberg kreeg een oeuvreprijs.

Advertorial Kinderen vandaag 16:44

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Sport vandaag 14:16

Kom jij naar de open dag van Alphense zwem- en watersportverenigingen?

Deze zondag openen alle Alphense verenigingen op het gebied van sporten in en op het water hun deuren voor bezoekers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de sporten uit te proberen, aan workshops deel te nemen of naar de echte professionals te kijken.

Advertorial Horeca vandaag 13:40

Najaar bij Bij Hen

De 'R' zit weer in de maand en dat kan maar één ding betekenen: het is mosseltijd! Vorig jaar organiseerde Bij Hen het zeer succesvolle Mossel Festijn. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop met een heel najaar lang heerlijke mosselen Bij Hen.