Josh Walet

Jonge vrouwen slachtoffer van onzedelijke betastingen

Op vrijdag 26 juni zijn meerdere jonge vrouwen slachtoffer geworden van onzedelijke betastingen. Deze incidenten vonden plaats tussen 22:00 en 24:00 uur. De politie is op zoek naar getuigen.

Tussen 22:00 en 22:20 uur werd een vrouw op de fiets op de Van Boetzelaerstraat, ter hoogte van de bloemenwinkel, betast door een onbekende man op een fiets. Twee mannen die kort daarna aan het klussen waren bij winkelcentrum De Aarhof hebben de dader mogelijk gezien.

Een andere fietsster werd ook op de bovengenoemde tijdstippen betast, zo meldt de politie. Dit gebeurde op de Hooftstraat, ter hoogte van nummer 184. Doordat het slachtoffer gilde, reageerde een fietsende vrouw hierop. De vrouw heeft de dader mogelijk gezien. Deze vrouw heeft kort grijs haar met krullen en een fiets met fietstassen.

Op de Laan der Continenten, ter hoogte van het Raoul Wallenbergplein, werd kort daarna een andere vrouw op de fiets betast en even later, rond 22:30 uur, een vrouw bij het treinspoor bij Kerk en Zanen. De vrouw fietste daar in de richting van het centrum.

Tussen 23:15 en 24:00 uur probeerde een man een vrouw die vanuit het centrum aan het begin van de Wilhelminalaan fietste, te betasten.

Signalement

Het signalement van de man uit de incidenten lijkt grotendeels overeen te komen, de politie sluit niet uit dat het om dezelfde dader gaat. Mogelijk zijn er ook nog andere slachtoffers. De politie komt graag met getuigen, andere slachtoffers of particulieren die in het bezit zijn van camerabeelden van deze locaties in contact.

Het gaat om een blanke man van tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Hij droeg een blauw shirt, een donkere broek en een zwarte rugzak. De man heeft kort, donker haar en fietste op een grijze/zilveren fiets. De man heeft een opvallend gebit.

Heb jij iets gezien op vrijdagavond 26 juni tussen 22:00 uur en 24:00 uur op of rond De Aarhof, Hooftstraat, Laan der Continenten, het treinspoor bij Kerk en Zanen of de Wilhelminalaan in Alphen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.