GoedOpOrde
Advertorial Overige

Jouw administratie altijd GoedOpOrde!

Ben je op zoek naar een boekhouder of overweeg je om over te stappen? Dit is hét moment! GoedOpOrde.nl zorgt ervoor dat jij als ondernemer zoveel mogelijk tijd aan jouw bedrijf kan besteden door de volledige administratie uit handen te nemen!

Helden met cijfers
Met een jong en ambitieus team verzorgt GoedOpOrde.nl de administratie voor grote en kleine ondernemers in de omgeving Alphen aan den Rijn. “Ook zijn we de financieel adviseur van jouw bedrijf en bieden we advies op fiscale en strategische vraagstukken. Wanneer je personeel in dienst hebt, verzorgen we ook graag de salarisadministratie”, vertelt Dewi de Gans van GoedOpOrde.nl.

Naast deze activiteiten biedt GoedOpOrde.nl ook ondersteuning bij een overgang of juiste keuze van rechtsvorm, financieringsaanvragen en het maken van prognoses.

Overstappen is simpel
Ben je niet tevreden over je huidige boekhouder of accountant? Blijf je of ga je overstappen? “Het kan een lastige beslissing zijn om daadwerkelijk de overstap te maken naar een ander kantoor. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat de behoeften zijn en waar wij ondersteuning kunnen bieden.” Voor het adviesgesprek wordt niks in rekening gebracht, het is dus geheel kosteloos.

Wanneer je besluit over te stappen, helpt GoedOpOrde.nl je hier graag bij met hun gratis Overstapservice. In slechts enkele stappen wissel je van boekhouder!

Meer informatie over de Overstapservice en de diensten van GoedOpOrde.nl vind je op de website.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.