Alphens
Advertorial Eten en drinken

Kabalt’s Drive-In: de zoete én hartige snelweg in Alphen

Alphenaren zijn lyrisch over de zoete en hartige lekkernijen van Kabalt’s Drive-In. Van wafels overgoten met Belgische chocolade tot Duitse curryworst en poffertjes met Nutella-saus. Is het echt zo lekker als iedereen zegt? Dat moesten wij natuurlijk even proberen!

Aan de J.A. Leeghwaterweg op het industrieterrein in Alphen is sinds vorige week Kabalt’s Drive-In weer geopend. Na het succes van vorig jaar hoefde de familie Kabalt niet lang na te denken voordat ze de drive-in weer openden. “Zoveel mensen hadden positieve reacties achtergelaten dat we die beslissing snel hadden gemaakt. We staan weer klaar om iedereen van veel lekkers te voorzien. En dit jaar niet alleen met zoete, maar ook met hartige lekkernijen!”

Reden voor ons om op een zonnige zaterdagmiddag langs de drive-in te gaan voor wat versnaperingen. Natuurlijk kan dit met de auto, maar wij besloten om tijdens onze wandeling door Alphen te voet door de drive-in te gaan. Met de fiets, scooter of op je skeelers is overigens ook mogelijk. Hierdoor is de drive-in toegankelijk voor iedereen.

Om te smullen

Gelukkig hadden we in de wachtrij even de tijd om te beslissen welke zoete en hartige lekkernijen we zouden willen. Omdat we echte zoetekauwen zijn, waren we er al snel over uit dat we zoveel mogelijk lekkernijen wilden proeven. Na even wachten kregen we een papieren tasje vol met lekkers mee. In de zon hebben we genoten van drie spiesen met aardbeien overgoten met drie verschillende smaken chocolade, warme poffertjes met poedersuiker, een wafel met aardbeien en slagroom, en een wafel met witte chocolade en karamelblokjes.

Zonder twijfel kunnen we zeggen dat alle positieve verhalen over Kabalt’s Drive-In helemaal waar zijn. Sterker nog, het was nog lekkerder dan we hadden verwacht. Het was een waar feestje om zoveel zoets te mogen proeven. De aardbeien waren precies zoet genoeg, de chocolade voelde je smelten op je tong en de goudgele poffertjes waren werkelijk een genot voor je smaakpapillen. Met recht een aanrader te noemen!

Heb je dit weekend zin in een lekkere versnapering? Dan ben je bij Kabalt’s Drive-In zeker aan het goede adres! Kabalt’s Drive-In is van vrijdag tot en met zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Je vindt Kabalt’s Drive-In aan de J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.