Google Street View

Kinderboekenmarkt in Winkelcentrum Atlas

Op zaterdag 8 oktober organiseert de Fantasie Compagnie een aantal activiteiten rondom de Kinderboekenweek in Winkelcentrum Atlas.

Naast een meet & greet met verschillende junglefiguren zijn schrijver Gerard van Gemert en illustrator Rudi Jonker aanwezig. Verder kunnen kinderen een plaatsje reserveren om kinderboeken te verkopen. Heb jij nog kinderboeken liggen die je al zo vaak gelezen hebt dat je wel toe bent aan wat nieuws? Verkoop dan je oude boeken tijdens de kinderboekenmarkt in Winkelcentrum Atlas.

Een tafel voor de kinderboekenmarkt reserveer je via de website. Maar wacht niet te lang, er is beperkt plaats! De plaatsen zijn gratis, je betaalt alleen € 1,50 administratiekosten van de webshop. Alleen kinderen kunnen een kraam reserveren. Handelaren of andere organisaties met (semi-)commercieel belang zijn uitgesloten.

Wil jij je boekenkast aanvullen met voor jou nieuwe boeken? Ga dan op zaterdag 8 oktober tussen 12:00 uur en 16:00 uur naar de kinderboekenmarkt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.