Kindercentrum De Verrekijker bakt voor KiKa

Bij Kindercentrum De Verrekijker van Junis Kinderopvang stond de maand maart in het teken van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De pedagogisch medewerkers bedachten een actie om voor deze stichting geld in te zamelen.

Daarom ging De Verrekijker aan de bak. Zij bakten gezonde hapjes voor bij de koffie of thee en kleine warme gerechten, waarna het eten aan de ouders werd verkocht.

Opbrengst: €1.341,-
Naast het geld dat De Verrekijker met het verkopen van hapjes en gerechten heeft ingezameld, heeft De Verrekijker ook donaties van ouders en diverse bedrijven ontvangen. De totale opbrengst is maar liefst €1.341,-. Dit bedrag is afgelopen maandag 1 april met trots overhandigd aan Gerard Legerstee, een vrijwilliger van KiKa.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!