Winkelcentrum de Baronie
Advertorial Kinderen

Kinderdag bij De Baronie: met optredens van onder andere Fenna Ramos en De Wielen van de Bus

Winkelcentrum De Baronie is op zaterdag 18 juni 2022 voor de kinderen. Kinderen kunnen deze dag van 12:00 tot 16:00 uur in een treintje rijden, op het springkussen, schminken, spelen en nog veel meer! Alle activiteiten en optredens zijn gratis.

Optredens

Fenna Ramos trapt de dag af met een muziek optreden en een meet & greet. Daarna volgt een leuke interactieve kindershow van Julian en er is een leuke kindershow van de Wielen van de Bus met Jill en Beep (Toet) waaraan iedereen mee kan doen. De andere optredens blijven nog een verassing. Het wordt in ieder geval een groot feest. De optredens zijn tussen 12:00 – 16:00 uur bij winkelcentrum De Baronie.

Kraampjes en winkels

Er zijn kraampjes ingericht met leuke acties, lekkernijen en spullen uit de winkels. Uiteraard zijn de winkels open. Kom langs en laat je kind genieten van deze onvergetelijke dag!  

Over Winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn op winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Dönner Place, Big Bazar, Breggen Bakkers, Bristol, Chocolatier Martinez, Cuts & Colours, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Fit For Free, Hoogvliet, Johnny’s Burger, Kruidvat, Lidl, De Beren, Lunchroom Jaffna, Loempiakraam Nguyen Nguyen, Luxery Hair cut, Primera, Baronie Telecom, Shabu Shabu, Shabu To Go, Bartens Slagerij, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren. Kijk voor meer informatie op de website, Facebook of Instagram van winkelcentrum De Baronie. 


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 11:14

Vuurwerkbommen afgestoken, politie zoekt getuigen

Dinsdagavond werd er op de Lupinesingel een jerrycan met daarin een cobra afgestoken. Omstreeks dezelfde tijd werden in de Wederikstraat een vuurwerkbom op een voertuig en één in een glasbak afgestoken. Politie Alphen aan den Rijn is op zoek naar getuigen.

Advertorial Winkels vandaag 10:57

Bij Dessous loop je altijd zelfverzekerd en met een glimlach de deur uit

De dames van Dessous, de lingerie speciaalzaak midden in het Groene Hart, trekken steeds meer klanten uit de regio. De huislijke sfeer, de service en het advies op maat door de lingeriestylistes wordt zeer gewaardeerd in de wijde omtrek. Kom jij ook langs?

Politiek vandaag 10:06

Bodegravenboog staat serieus op de agenda

De Tweede Kamer heeft dinsdag 6 februari besloten dat de Bodegravenboog een serieuze optie is om het verkeer tussen N11 en A12 af te wikkelen. De Alphense wethouder Relus Breeuwsma is heel blij met dit resultaat: "We hebben er de afgelopen periode hard aan getrokken. Nu moeten we kijken hoe we de Bodegravenboog ook echt voor elkaar krijgen."

Overige vandaag 09:18

Kerstpakkettenactie 2022: werk in uitvoering

Ook dit jaar wordt door het DPA (Diaconaal Platform Alphen) weer de bekende Kerstpakkettenactie georganiseerd voor iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient. Komende weken wordt er hard gewerkt om alle pakketten te kunnen bezorgen maar er is veel hulp.

Politiek gisteren 18:22

Kledingbank gaat naar nieuw pand

Keldingbank Groene Hart gaat haar winkelruimte verhuizen naar de buitenrand van winkelcentrum De Aarhof. De kleding zal in de komende twee jaar worden verstrekt vanuit het voormalige pand van Bart Smit in de bocht naast de Hema.