Parkvilla
Advertorial Kinderen

Kinderfilms in de herfstvakantie bij Parkvilla

In herfstvakantie vertoont Parkvilla dagelijks twee verschillende kinderfilms: Paw Patrol en Stormwind.

Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie en is geschikt voor alle leeftijden. Als de grote vijand Humdinger burgemeester wordt van Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Het team krijgt hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty.

Voor de wat oudere kinderen 6+ is er de stoere film Stormwind, waarin het paard Stormwind en Ari en Mika het opnemen tegen een gewetenloze circusdirecteur.

Kijk voor alle data en tijden op www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Gouden kans

Met stijgende verbazing zat ik achter mijn grote monitor naar de gemeenteraadsvergadering te kijken. Dat het debat over anderhalf uur gratis parkeren lastig zou worden, was vooraf wel te voorspellen. Maar de twist tijdens de stemming voor of tegen had niemand zien aankomen.

Algemeen gisteren 17:18

Hond Noesca schrikt van vuurwerk en is nu spoorloos

Vuurwerk: sommige Alphenaren vinden het prachtig om te zien, andere Alphenaren zijn geen fan. Zeker Alphenaren met huisdieren. Hond Noesca raakte deze week bijvoorbeeld vermist nadat ze schrok van vuurwerk.

Advertorial Winkels gisteren 16:33

Ontdek de heerlijke Primitivo van Posta Piana!

Rode bessen, kersen en vanille, deze aroma’s komen je tegemoet zodra je de fles Primitivo van Posta Piana openmaakt! Een topwijn afkomstig van het wijnhuis Cantine Paradiso, gehuisvest in de hak van Italië. Tot eind december koop je deze wijn nu extra voordelig bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87. Benieuwd naar het verhaal achter het wijnhuis en deze wijn en de actie? Lees meer!

Onderwijs en opvang gisteren 14:09

Sint verslaapt zich op De Windroos

Op basisschool PCB De Windroos was het vandaag wel een hele bijzondere vrijdag. Donderdag mochten de leerlingen hun schoen zetten, maar toen ze vrijdagochtend binnenkwamen, waren ze nog allemaal leeg.