The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Klein lichtpuntje voor The Center of Beauty: acnebehandelingen mogen doorgaan

The Center of Beauty mag open voor het geven van acnebehandelingen. Doordat The Center of Beauty een AGB-code heeft en geregistreerd staat bij Anbos, komt de behandeling mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Acne is een veel voorkomend huidprobleem wat meestal begint bij jongeren in de pubertijd, maar het kan ook op latere leeftijd bij volwassenen ontstaan. Je kan acne herkennen aan mee-eters, pukkeltjes en puistjes in het gezicht, de hals en nek maar ook op de borst en rug.

“Bij acne produceert de huid meer talg dan normaal, waardoor talgklieren verstopt of zelfs ontstoken raken. Dit kan als storend worden ervaren en tot onzekerheid leiden”, vertelt Lysanne van The Center of Beauty. “Het is belangrijk om thuis aan de slag te gaan met een goede verzorging van de huid en gezonde levensstijl, zodat we een mooi resultaat kunnen behalen.”

The Center of Beauty is gespecialiseerd in acne. Omdat elke huid anders is, stelt The Center of Beauty voor iedereen een persoonlijk behandelplan samen. Hierbij wordt gekeken naar welke behandeling het beste bij jouw huid past. Zo kan jouw huid weer mooi in balans worden gebracht!

Een bijkomend voordeel is dat de behandeling mogelijk in aanmerking komt voor een geheel of gedeeltelijke vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. The Center of Beauty heeft namelijk een AGB-code en is ook geregistreerd bij Anbos. Bekijk hiervoor de polisvoorwaarden om te zien hoe de behandeling vergoed wordt.

Heb je vragen over een acnebehandeling of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met The Center of Beauty via ​06 13557377 of mail naar info@thecenterofbeauty.nl.


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.