Klimpark Alphen
Advertorial Sport

Klim uit je winterslaap bij Klimpark Alphen!

Dit weekend wordt er heerlijk lenteweer verwacht. Hoe fijn is het in het zonnetje naar buiten te gaan en coronaproof iets te ondernemen? Klimpark Alphen opent daarom dit weekend de deuren.

Alphen is sinds vorig jaar een leuke attractie rijker. Er is een prachtig klimpark verrezen in de buurt van Bistrobar Bij Hen, restaurant De Schaapskooi en de kinderboerderij. Je hoeft geen topconditie te hebben om hieraan mee te doen. Een gezonde dosis lef is meer dan voldoende! Iedereen vanaf 1 meter 30 kan hier komen klauteren, tokkelen en klimmen. Uiteraard met de juiste begeleiding door gecertificeerde medewerkers.

Hier kun je even uitwaaien op grote hoogte, ideaal met het lekkere weer! Je kunt op je eigen niveau klimmen en het parcours naar eigen kunnen afleggen. Uiteraard coronaproof met voldoende afstand tussen elkaar. Kortom: een heerlijk uitje en een leuke uitdaging voor jong én oud in de voorjaarsvakantie.

Direct reserveren? Klik hier. Meer weten? Kijk op de website van Klimpark Alphen. In onderstaande video krijg je alvast een voorproefje!


Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:43

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Coronavirus in Alphen vandaag 17:00

Het vaccineren in Alphen is nu echt begonnen: “Laat die vaccins maar komen!”

Rond 08:00 uur werd de eerste prik gezet in de tot vaccinatielocatie omgebouwde tennishal van Nieuwe Sloot. Dagelijks zullen daar zo’n driehonderd 80+’ers worden gevaccineerd, maar de daadwerkelijke capaciteit ligt hoger. “In een maand tijd zouden we heel Alphen kunnen vaccineren”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.

Calamiteiten vandaag 15:29

Motorrijder komt ten val op Leidse Schouw

Maandagmiddag 1 maart is er een motorrijder ten val gekomen op de Leidse Schouw. Bij het eenzijdige ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. 

Van 0 naar 20 vandaag 14:54

Van 0 naar 20: Mitchell en Stefan zijn er bijna

Het moment komt dichter en dichterbij dat Mitchell en Stefan toch echt die 20 kilometer moeten gaan rennen. Allebei zijn ze op de goede weg. Ze zijn er bijna. Tijd voor wat laatste tips!

Alphense Zendmast vandaag 14:06

Alphense zendmast maandagavond rood en groen verlicht

Het verzoek kwam vanuit Kees Kraamer om de Alphense zendmast maandagavond rood en groen te verlichten. Dit doet hij voor zijn hardloopgroepje, met in het bijzonder voor Peter Zuidam. En dat levert ongetwijfeld een leuk moment op, want Kees en Peter zijn beide kleurenblind.