Chaja Nadia Verkerk

Kom in de Halloweenstemming met Creepy!

Op vrijdag 25 oktober 2019 is het zo ver: de grote Halloweentocht in Alphen aan den Rijn. Om hier alvast voor in de stemming te komen komt De Fantasie Compagnie met een Halloween miniserie.

De serie bestaat uit 5 afleveringen en zal in de week van de Halloweentocht gepubliceerd worden. De eerste aflevering op maandag 21 oktober en de ontknoping op vrijdag 25 oktober. Men kan de afleveringen bekijken via het Youtube kanaal van de Fantasie Compagnie.

Creepy is, naast de titel van de serie, ook de naam van de hoofdpersoon. We volgen in de vijf afleveringen de voorbereidingen op het grote Halloween feest, maar dit gaat niet zo gladjes als je zou denken.

“Voor deze mini productie zijn we met een kleine groep enthousiaste creatievelingen aan de slag gegaan”, laat Jeroen de Nie, voorzitter van de compagnie, weten. “Het is verfrissend om ook weer eens zo’n klein project te doen, tegenover bijvoorbeeld een mega project als Het Alphens Sinterklaas Journaal.”

Tickets voor de Halloween tocht zijn te koop via Alphens.nl. Wees er snel bij, want op is op.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.