Chaja Nadia Verkerk

Kom in de Halloweenstemming met Creepy!

Op vrijdag 25 oktober 2019 is het zo ver: de grote Halloweentocht in Alphen aan den Rijn. Om hier alvast voor in de stemming te komen komt De Fantasie Compagnie met een Halloween miniserie.

De serie bestaat uit 5 afleveringen en zal in de week van de Halloweentocht gepubliceerd worden. De eerste aflevering op maandag 21 oktober en de ontknoping op vrijdag 25 oktober. Men kan de afleveringen bekijken via het Youtube kanaal van de Fantasie Compagnie.

Creepy is, naast de titel van de serie, ook de naam van de hoofdpersoon. We volgen in de vijf afleveringen de voorbereidingen op het grote Halloween feest, maar dit gaat niet zo gladjes als je zou denken.

“Voor deze mini productie zijn we met een kleine groep enthousiaste creatievelingen aan de slag gegaan”, laat Jeroen de Nie, voorzitter van de compagnie, weten. “Het is verfrissend om ook weer eens zo’n klein project te doen, tegenover bijvoorbeeld een mega project als Het Alphens Sinterklaas Journaal.”

Tickets voor de Halloween tocht zijn te koop via Alphens.nl. Wees er snel bij, want op is op.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?