Chaja Nadia Verkerk

Kom in de Halloweenstemming met Creepy!

Op vrijdag 25 oktober 2019 is het zo ver: de grote Halloweentocht in Alphen aan den Rijn. Om hier alvast voor in de stemming te komen komt De Fantasie Compagnie met een Halloween miniserie.

De serie bestaat uit 5 afleveringen en zal in de week van de Halloweentocht gepubliceerd worden. De eerste aflevering op maandag 21 oktober en de ontknoping op vrijdag 25 oktober. Men kan de afleveringen bekijken via het Youtube kanaal van de Fantasie Compagnie.

Creepy is, naast de titel van de serie, ook de naam van de hoofdpersoon. We volgen in de vijf afleveringen de voorbereidingen op het grote Halloween feest, maar dit gaat niet zo gladjes als je zou denken.

“Voor deze mini productie zijn we met een kleine groep enthousiaste creatievelingen aan de slag gegaan”, laat Jeroen de Nie, voorzitter van de compagnie, weten. “Het is verfrissend om ook weer eens zo’n klein project te doen, tegenover bijvoorbeeld een mega project als Het Alphens Sinterklaas Journaal.”

Tickets voor de Halloween tocht zijn te koop via Alphens.nl. Wees er snel bij, want op is op.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.