Stylingbox
Advertorial Evenementen

Kom naar de Senzaa Summer Fair Party!

Fan van shoppen? Dan is dit hét event voor jou. Op zaterdag 9 juli vindt een fantastisch shopping event plaats bij Senzaa in Alphen aan den Rijn: Senzaa Summer Fair Party! Tijdens het evenement ontdek je de mooiste merken en shop je de meest unieke, luxueuze en kwalitatieve producten.

Kwaliteit zien en kwaliteit shoppen

MEAU Vintage Jewellery en Stylingbox zorgen, samen met andere ondernemers, dat de meest unieke en kwalitatieve producten te koop zijn. Zo ontdek je nieuwe merken en zit er ongetwijfeld wat tussen voor jou! Daarbij profiteer je deze dag ook van mooie acties en leuke kortingen. Tijdens de Fair zijn producten te koop van onder andere Touch of Fashion, Luxury Flower, Atelier Bejee, Helga's Art en de Geurzussies. 

Het evenement begint om 11:00 uur. Je wordt verwelkomd met een heerlijk welkomstdrankje en er wordt gezorgd voor lekkere hapjes. SENZAA zal er feestelijk uitzien én DJ Donny Ray zal samen met een saxofonist zorgen voor de muziek. Alles om van deze dag een fantastisch evenement te maken. Sluit de middag af onder genot van een drankje en een dansje!

Hier wil je toch ook bij zijn? Be there!

Waar: Senzaa Alphen aan den Rijn
Gratis entree en parkeren voor de deur
Wanneer: zaterdag 9 juli van 11:00 tot 17:00 uur


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.