Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Beide partijen delen een visie van openheid, actieve betrokkenheid en inclusiviteit in de politiek. Nico de Jong van LBA benadrukt: "We streven ernaar dat iedereen kan deelnemen en bijdraagt aan het versterken van onze gemeenschap. Door samen te werken met Nieuw Elan kunnen we veel meer bereiken dan alleen."

Frans Langerak en André de Jeu van Nieuw Elan hebben nauw samengewerkt met Nico de Jong van LBA om deze alliantie te smeden. Ze stellen: "Wij geloven in een politiek die toegankelijk is voor iedereen. Hoewel we beseffen dat we niet altijd iedereen 100% tevreden kunnen stellen, streven we naar het beste voor onze hele gemeenschap, met oog voor de diversiteit binnen onze stad en dorpen."

De gezamenlijke visie van beide partijen voor de toekomst van Alphen aan den Rijn is helder: een gemeente waarin iedereen zich gehoord en betrokken voelt, en waar de politiek vernieuwend, transparant en toekomstgericht is. Met deze samenwerking zetten Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen een belangrijke stap richting een toekomst waarin de menselijke maat centraal staat.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.