Advertorial Muziek

Kunstbus NMSA, uniek concert in Oudshoornse kerk

Een absolute wereldster komt naar Alphen. Op 30 januari treden Christianne Stotijn met haar vaste begeleider Jospeh Breinl op in de Oudshoornse kerk voor een romantisch liederen recital.

Christianne Stotijn zingt liederen van Pjotr Tchaikovsky, Gustav Mahler, Hans Erich Pfitzner en Richard Strauss. De prachtige akoestiek van de Oudshoornse kerk is zeer geschikt voor een dergelijk concert.

In haar jonge jaren heeft Christianne in Alphen gewoond, aldaar het Christelijk Lyceum bezocht en les gehad op de muziekschool. Daarna studeerde zij viool en zang aan het conservatorium in Amsterdam.

Na het vervolg van haar zangstudie werkte ze met grote namen. De recent overleden dirigent Bernard Haitink heeft een grote invloed gehad op haar muzikale ontwikkeling. Zij zong onder zijn leiding met het Concergebouworkest, het Boston Symphony Orchestra, het Chicago Symphony Orchestra en het London Symphony Orchestra.

Na afloop van het concert is er een hapje en een drankje en gelegenheid om met de zangeres een praatje te maken.

Kijk voor meer informatie op de website van de Nieuwe Muziekschool Alphen. Inschrijven? Dat kan via deze link.


Meer nieuws

Politiek plein vandaag 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!