La Cubanita
Advertorial Horeca

La Cubanita heeft een nieuwe menukaart!

Het is weer zover! La Cubanita heeft een nieuwe menukaart. Dit jaar hebben zij maar liefst twintig nieuwe tapas en drie nieuwe desserts op de kaart gezet.

Eén keer in het jaar brengt La Cubanita een nieuwe menukaart uit. Maar voordat deze uit wordt gebracht, gaan er een aantal maanden van proeven aan vooraf. Samen met de huis-chef bedenkt La Cubanita nieuwe tapas. Daarna worden deze hapjes geproefd, aangepast en daarna is het gerechtje rond óf wordt deze nog verder uitgewerkt.

Gasten spelen ook een belangrijke rol in dit proces. “Alle feedback die we van hen krijgen via e-mail, social media én in het restaurant nemen we mee in de ontwikkeling van de nieuwe kaart. Zo hebben we dit jaar niet alleen nieuwe tapas, maar hebben we ook een aantal oude liefdes laten terugkeren op de menukaart”, vertelt Shaylane van La Cubanita Alphen aan den Rijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de biefstuk op brood, de maïskolfjes met roomboter en zeezout en de champignons in knoflook. Ken je ze nog? Deze gerechten zijn natuurlijk wel in een nieuw jasje gestoken.

Maar na het bedenken van de hapjes volgt er nog meer. Als alles is bedacht, dan is het tijd om foto's van alle nieuwe tapas te laten maken, die nieuwe kaart vorm te geven en te laten drukken, én natuurlijk alle vestigingen van La Cubanita te trainen zodat de kwaliteit van de gerechten overal gewaarborgd kan worden. Benieuwd naar de nieuwe gerechten? Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe tapas!  

Nieuwe tapas

Koude tapas

  1. Caesarsalade
    6. Garnalencocktail met ijsbergsla en toast
    15. Taco met garnalen en frisse avocadocrème
    16. Halve puntpaprika gevuld met couscoussalade
    17. Caribische salade

Vlees tapas

  1. Varkenshaasmedaillons met sherry-uiensaus
    25. Biefstuk op brood met chimichurri
    28. Taco met Mexicaans gekruid rundvlees
    30. Kipfajita met guacamole
    32. Broodje kipburger op Spaanse wijze gekruid
    34. Rundvleesempanada met tomatenchutney

Vis tapas

  1. Roodbaarsfilet met sofrito en basilicumolie
    38. Mini-pita's bakkeljauw met zoetzure komkommer
    39. Gefrituurde zeeduivelstukjes met citroenmayonaise
    42. Scholfilet met Caribische topping
    43. Viskoekjes met chipotlesaus

Vegetarische tapas

  1. Champignons in vinaigrette en knoflookboter
    51. Twee halve maïskolfjes met roomboter en zeezout
    53. Broodje vegaburger
    54. Burrito pulled jackfruit

Desserts

- Vanille-ijs met espresso, slagroom en karamel
- Cubanita’s tuintje
- Mojitodessert

INSTA_Post_4-3-2020.jpg


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.