Advertorial Horeca

Laatste weken genieten bij Sunset Beachbar!

De maanden zijn voorbij gevlogen en het zit er voor dit jaar bijna op bij Sunset Beachbar aan de Zegerplas. De populaire nieuwe horecalocatie is goed ontvangen door de bezoekers uit Alphen en omstreken. “We hadden alleen maar kunnen dromen van dit succes”, aldus eigenaren Thijs en Joyce Bezemer.

Een droom die uitkomt

Ondanks de coronamaatregelen heeft het team van Sunset er een fantastische zomer van weten te maken. “We hebben ons niet laten tegenhouden door wat niet kon, maar juist gekeken naar wat wel kon. In juli hebben we de VRIJMIBO in het leven geroepen bij Sunset en sindsdien is het bij ons op vrijdag gezellig druk! Van 18:00 tot 19:00 uur is er Happy Hour en de prachtige zonsondergang maakt het compleet”, vertelt een enthousiaste Joyce. Sunset Beachbar is voor de twee ondernemers een droom die uitkomt. “En die droom is nog lang niet voorbij! Voor volgend jaar hebben we alweer hele toffe ideeën en we kunnen niet wachten om deze waar te maken.”

Dé plek voor watersportliefhebbers

Rondom de Zegerplas is er genoeg te doen op het gebied van watersport, zoals waterskiën bij Wet ’n Wild en windsurfen bij de surfvereniging. “De eFoil lessen die wij sinds vorig jaar geven waren ook dit jaar een groot succes. Hoe leuk is het ook voor onze klanten op het terras om toe te kijken? Het blijft een ontzettend gaaf gezicht, iemand die over het water zweeft”, vertelt Thijs. Ook de SUP verhuur en lessen waren een groot succes! Zelf de omgeving verkennen op de SUP of meedoen met een SUP Yoga of SUP & SIP les. Dit seizoen kan je uiteraard nog lessen boeken voor het eFoilen of suppen, dit kan gemakkelijk op sunsetbeachbar.nl.

Volgend jaar weer!

Eind deze maand sluiten de luiken van de allereerste containerbar van Alphen aan den Rijn. Maar niet getreurd! Volgend jaar is Sunset Beachbar op 1 april weer terug en kan je weer genieten. “Maar eerst gaan we de laatste weken nog keihard knallen met ons team! We kijken uit naar nog een paar fantastische nazomerdagen en we gaan er met zijn allen van genieten. We hopen dan ook dat iedereen nog gezellig een drankje bij ons komt doen de komende weken.”

Sunset Beachbar is geopend van woensdag tot en met zondag van 09:30 – 00:00 uur. Op maandag en dinsdag is de beachbar open met mooi weer – check hiervoor de social media kanalen. Volg Sunset Beachbar ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws!


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.