Advertorial Horeca

Laatste weken genieten bij Sunset Beachbar!

De maanden zijn voorbij gevlogen en het zit er voor dit jaar bijna op bij Sunset Beachbar aan de Zegerplas. De populaire nieuwe horecalocatie is goed ontvangen door de bezoekers uit Alphen en omstreken. “We hadden alleen maar kunnen dromen van dit succes”, aldus eigenaren Thijs en Joyce Bezemer.

Een droom die uitkomt

Ondanks de coronamaatregelen heeft het team van Sunset er een fantastische zomer van weten te maken. “We hebben ons niet laten tegenhouden door wat niet kon, maar juist gekeken naar wat wel kon. In juli hebben we de VRIJMIBO in het leven geroepen bij Sunset en sindsdien is het bij ons op vrijdag gezellig druk! Van 18:00 tot 19:00 uur is er Happy Hour en de prachtige zonsondergang maakt het compleet”, vertelt een enthousiaste Joyce. Sunset Beachbar is voor de twee ondernemers een droom die uitkomt. “En die droom is nog lang niet voorbij! Voor volgend jaar hebben we alweer hele toffe ideeën en we kunnen niet wachten om deze waar te maken.”

Dé plek voor watersportliefhebbers

Rondom de Zegerplas is er genoeg te doen op het gebied van watersport, zoals waterskiën bij Wet ’n Wild en windsurfen bij de surfvereniging. “De eFoil lessen die wij sinds vorig jaar geven waren ook dit jaar een groot succes. Hoe leuk is het ook voor onze klanten op het terras om toe te kijken? Het blijft een ontzettend gaaf gezicht, iemand die over het water zweeft”, vertelt Thijs. Ook de SUP verhuur en lessen waren een groot succes! Zelf de omgeving verkennen op de SUP of meedoen met een SUP Yoga of SUP & SIP les. Dit seizoen kan je uiteraard nog lessen boeken voor het eFoilen of suppen, dit kan gemakkelijk op sunsetbeachbar.nl.

Volgend jaar weer!

Eind deze maand sluiten de luiken van de allereerste containerbar van Alphen aan den Rijn. Maar niet getreurd! Volgend jaar is Sunset Beachbar op 1 april weer terug en kan je weer genieten. “Maar eerst gaan we de laatste weken nog keihard knallen met ons team! We kijken uit naar nog een paar fantastische nazomerdagen en we gaan er met zijn allen van genieten. We hopen dan ook dat iedereen nog gezellig een drankje bij ons komt doen de komende weken.”

Sunset Beachbar is geopend van woensdag tot en met zondag van 09:30 – 00:00 uur. Op maandag en dinsdag is de beachbar open met mooi weer – check hiervoor de social media kanalen. Volg Sunset Beachbar ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws!


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.