Josh Walet
Advertorial Horeca

Lachen, delen en genieten tijdens Lazy Sunday @ ALFREDS

Iedere zondagmiddag van de maand kan je vanaf  nu bij ALFREDS relaxen aan een heerlijk gevulde tafel met lekkers. Op deze prachtige plek gelegen aan het Park Rijnstroom kan je de weekendverhalen delen met jouw vrienden en familie onder het genot van de heerlijkste bagels, pancakes met room en maple syrup, scrambled eggs met avocado, healthy smoothies en meer.

Wat voorheen het bekende brunchbuffet was, krijgt nu een nieuwe en smaakvollere invulling. “Wij willen een wow-effect creëren bij onze gasten”, vertelt Romy van ALFREDS. “Zo’n plaatje waar je op Instagram even niet verder scrollt. Dat je bij jezelf denkt van, daar moet ik ook een keer heen!”

Dit concept is uniek in Alphen aan den Rijn. “Wij zijn met het team gaan brainstormen over wat bij ALFREDS past en iets wat de Alphenaar nog mist in de omgeving”, legt Romy uit. “De zondagen zijn om Lazy te zijn en om in de watten gelegd te worden. Zo kwamen wij op het idee van de Lazy Sunday”. Dit past helemaal in de huiselijke en persoonlijke stijl van ALFREDS.

Geniet elke zondag van deze smaakvolle beleving. Deze is te reserveren tussen 11.30 – 13.30 uur. De Lazy Sunday bedraagt €25,50 per persoon en reserveren tot 15 personen is mogelijk. Kom je met meer? Des te gezelliger! Neem dan contact op met ALFREDS. Bekijk de gehele invulling op www.alfreds.nl

*Let op, de prijzen zijn exclusief dranken  m.u.v. de smoothie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.