Bibliotheek Rijn en Venen
Advertorial Muziek

Leer een professionele beat maken met Beatmakers

Muziekliefhebbers opgelet! Op 22 maart start de (gratis) nieuwe vijfdelige workshopreeks Beatmakers in het wijkcentrum Kerk en Zanen, Alphen aan den Rijn. Tijdens Beatmakers leer je van professionals hoe je een strakke beat maakt.

Ontdek wat er allemaal in een beat zit en ga aan de slag met teksten schrijven, stemopnames, arrangeren, mixen en masteren. Je leert wat over muziekgeschiedenis, nummers analyseren en hoe je jouw muziek de wereld in krijgt. Aan het einde van de reeks ga je naar huis met een eigen gemaakt nummer.

Gratis lidmaatschap SoundTrap

Deelnemers ontvangen als bonus een jaarlang een lidmaatschap van SoundTrap waarmee je nummers kunt maken die direct op Spotify geplaatst kunnen worden.

Meer informatie en aanmelden

Beatmakers bestaat uit vijf workshopavonden op 22 & 29 maart, en 5, 12 en 19 april. De workshops vinden plaats in Wijkcentrum Kerk en Zanen. De reeks is geschikt voor muziekliefhebbers vanaf 13 jaar. Je meld je aan voor de hele reeks. Aanmelden is gratis en je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bieb.

Kijk voor meer informatie op de website van Bibliotheek Rijn en Venen.

Beatmakers is samenwerking tussen Bibliotheek Rijn en Venen, Khabbaz, Cultuurcoaches Alphen en Participe.


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.