Bibliotheek Rijn en Venen
Advertorial Muziek

Leer een professionele beat maken met Beatmakers

Muziekliefhebbers opgelet! Op 22 maart start de (gratis) nieuwe vijfdelige workshopreeks Beatmakers in het wijkcentrum Kerk en Zanen, Alphen aan den Rijn. Tijdens Beatmakers leer je van professionals hoe je een strakke beat maakt.

Ontdek wat er allemaal in een beat zit en ga aan de slag met teksten schrijven, stemopnames, arrangeren, mixen en masteren. Je leert wat over muziekgeschiedenis, nummers analyseren en hoe je jouw muziek de wereld in krijgt. Aan het einde van de reeks ga je naar huis met een eigen gemaakt nummer.

Gratis lidmaatschap SoundTrap

Deelnemers ontvangen als bonus een jaarlang een lidmaatschap van SoundTrap waarmee je nummers kunt maken die direct op Spotify geplaatst kunnen worden.

Meer informatie en aanmelden

Beatmakers bestaat uit vijf workshopavonden op 22 & 29 maart, en 5, 12 en 19 april. De workshops vinden plaats in Wijkcentrum Kerk en Zanen. De reeks is geschikt voor muziekliefhebbers vanaf 13 jaar. Je meld je aan voor de hele reeks. Aanmelden is gratis en je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bieb.

Kijk voor meer informatie op de website van Bibliotheek Rijn en Venen.

Beatmakers is samenwerking tussen Bibliotheek Rijn en Venen, Khabbaz, Cultuurcoaches Alphen en Participe.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.