Lijkwagen gestolen bij uitvaartcentrum Ambonstraat

Uit de garage van het uitvaartcentrum aan de Ambonstraat in Alphen aan den Rijn is afgelopen weekend een lijkwagen gestolen. De diefstal vond plaats tussen zaterdag 21 mei, 16.00 uur en zondag 22 mei, 08.00 uur.

De wagen is een donkerblauwe Chrysler Grand Voyager met kenteken 47-XB-FF. Het voertuig is ingericht voor het vervoer van overleden personen.

Mensen met informatie met betrekking tot deze diefstal kunnen telefonisch contact opnemen met politie Alphen aan den Rijn via 0900-8844.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Advertorial Horeca 16 nov. 2019 15:31

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.

Evenementen 16 nov. 2019 14:02

Sinterklaas gearriveerd in het Alphense centrum

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagochtend weer aangekomen in Alphen aan den Rijn. De goedheiligman kwam rond 11:30 uur aan op het Rijnplein, waar duizenden ouders en kinderen zich hadden verzameld.