Ingezonden
Advertorial Evenementen

Lodge Alphen Oktoberfest!

Zaterdag 1 oktober is het weer zover, het Lodge Alphen Oktoberfest. Wegens het daverende succes van vorig jaar wordt het dit jaar herhaald! Trek je Lederhosen en Dirndl maar uit de kast. Een avond hossen op de Schlagers van de DJ met natuurlijk bier & meer. 

Gezellig in de Biergarten bij de Wunderbar van Lodge Alphen. Een plekje aan tafel reserveer je al voor €22,50 per persoon. Eenmaal aan tafel plaatsgenomen, krijg je gratis een 0,5L bier (pils of weizen) en, of je het nou lekker vindt of niet, een shotje Jägermeister! 

Vanaf 16:30 uur is inloop, opent de bar en gaat de muziek aan. Vanaf 17:00 uur gaat de grill aan zodat je ook heerlijk in stijl kunt eten. Eindtijd is 00:00 uur. Zien ze jou op 1 oktober? Reserveer snel want vol = vol! 

Koop je tickets nu via deze link! 


Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.