Ingezonden
Advertorial Evenementen

Lodge Alphen Oktoberfest!

Zaterdag 1 oktober is het weer zover, het Lodge Alphen Oktoberfest. Wegens het daverende succes van vorig jaar wordt het dit jaar herhaald! Trek je Lederhosen en Dirndl maar uit de kast. Een avond hossen op de Schlagers van de DJ met natuurlijk bier & meer. 

Gezellig in de Biergarten bij de Wunderbar van Lodge Alphen. Een plekje aan tafel reserveer je al voor €22,50 per persoon. Eenmaal aan tafel plaatsgenomen, krijg je gratis een 0,5L bier (pils of weizen) en, of je het nou lekker vindt of niet, een shotje Jägermeister! 

Vanaf 16:30 uur is inloop, opent de bar en gaat de muziek aan. Vanaf 17:00 uur gaat de grill aan zodat je ook heerlijk in stijl kunt eten. Eindtijd is 00:00 uur. Zien ze jou op 1 oktober? Reserveer snel want vol = vol! 

Koop je tickets nu via deze link! 


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.