Toyota van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Maak kans op een reis van € 1.500 bij Toyota Van Ekris

Bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht kun je proefrijden in de nieuwe Yaris, waarbij je direct meedoet met het winnen van een vakantie ter waarde van € 1.500.

Doe mee met de Energy Challenge bij Van Ekris! Via de computer kun je aan het einde van je proefrit zien hoeveel procent je elektrisch gereden hebt. Door meer dan 50 procent elektrisch te rijden speel je automatisch mee voor de prijs. Moeilijk? Jeroen en Ricardo van Toyota Van Ekris uit Alphen aan den Rijn hebben al 55 procent gehaald in de eerst rit. Zelf meedoen? Kom gewoon langs en doe een gratis de proefrit.

Laag verbruik met de nieuwe Yaris

De nieuwe Yaris hybride heeft een zeer laag verbruik. “Natuurlijk moet de praktijk het uitwijzen, daarom laten wij onze klanten het zelf ervaren. Tijdens de Energy Challenge met de nieuwe Yaris hybride is op dit moment gemiddeld 1 op 26 gereden met een gemiddelde afstand van 15 km. Het record staat op 1 op 31, en dat terwijl onze Yaris demo nog moet worden ingereden”, aldus Ricardo Beverloo van Toyota Van Ekris uit Alphen aan den Rijn.

Check alvast deze link voor meer informatie over de Energy Challenge.

Op de foto van links naar rechts: Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.