Toyota van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Maak kans op een reis van € 1.500 bij Toyota Van Ekris

Bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht kun je proefrijden in de nieuwe Yaris, waarbij je direct meedoet met het winnen van een vakantie ter waarde van € 1.500.

Doe mee met de Energy Challenge bij Van Ekris! Via de computer kun je aan het einde van je proefrit zien hoeveel procent je elektrisch gereden hebt. Door meer dan 50 procent elektrisch te rijden speel je automatisch mee voor de prijs. Moeilijk? Jeroen en Ricardo van Toyota Van Ekris uit Alphen aan den Rijn hebben al 55 procent gehaald in de eerst rit. Zelf meedoen? Kom gewoon langs en doe een gratis de proefrit.

Laag verbruik met de nieuwe Yaris

De nieuwe Yaris hybride heeft een zeer laag verbruik. “Natuurlijk moet de praktijk het uitwijzen, daarom laten wij onze klanten het zelf ervaren. Tijdens de Energy Challenge met de nieuwe Yaris hybride is op dit moment gemiddeld 1 op 26 gereden met een gemiddelde afstand van 15 km. Het record staat op 1 op 31, en dat terwijl onze Yaris demo nog moet worden ingereden”, aldus Ricardo Beverloo van Toyota Van Ekris uit Alphen aan den Rijn.

Check alvast deze link voor meer informatie over de Energy Challenge.

Op de foto van links naar rechts: Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.