Advertorial Overige

Maak kennis met Gabry en Carli van Let's Recruit!

Sinds oktober zijn Gabry van Leeuwen en Carli Burggraaf trotse eigenaren van Let’s Recruit!. Hun missie met deze jonge onderneming is helder: technische midden- en kleinbedrijven volledig ontzorgen op het gebied van recruitment. Hun aanpak is anders dan wat je misschien gewend bent. Let’s Recruit! neemt het gehele DNA over van de klant en zij werken ook uit naam van de klant richting de arbeidsmarkt. Zij richten het gehele proces rondom werving, sourcing en onboarding voor de klant in.  

Hoe het allemaal begon

In 2010 begon de samenwerking tussen Gabry en Carli bij Chain Group, een technische detacheerder in Delft. Gabry richtte, in de rol van meewerkend leidinggevende, de Infra-afdeling op en samen met Carli hebben ze deze afdeling verder ontwikkeld en uitgebreid. Deze combinatie tussen Gabry en Carli bleek succesvol te zijn. Naast hun persoonlijke klik vulden ze elkaar zakelijk perfect aan. Het infra-team groeide binnen korte tijd uit tot meer dan 30 projectmedewerkers, die bij diverse technische opdrachtgevers werden gedetacheerd.

“Door ieders kwaliteiten vullen wij elkaar goed aan! Wij geven elkaar de ruimte om te blijven ontwikkelen.”

Na enkele jaren als collega's te hebben samengewerkt, gaan Gabry en Carli elk hun eigen weg. Carli kiest in 2015 voor de corporate wereld boven commercie en begint als zelfstandig corporate recruiter. In het opvolgend jaar neemt Gabry afscheid van Chain Group en stapt ook zij in 2017 in het zelfstandige ondernemerschap. Na enkele jaren kruisen hun wegen opnieuw, wanneer ze beide een interim opdracht vervullen bij hetzelfde bedrijf. De zakelijke vonk slaat opnieuw over, waarmee een nieuw hoofdstuk begint.

 “Al geruime tijd liep ik al met het idee om een eigen bedrijf te starten, met een focus om MKB-bedrijven te ontzorgen op recruitmentvlak.”   

Let’s Recruit!

In september vorig jaar schakelde Carli de hulp van Gabry in om het bedrijfsplan verder uit te werken met de wens dat Gabry mede-eigenaar zou worden -met succes!

Begin 2023 zijn zij -vanuit hun eenmanszaak- het bedrijf verder gaan uitschrijven en ‘gewoon’ gaan starten! Hun eerste klant is al snel een feit: Eskens Group in Alphen aan den Rijn. Een technisch georiënteerd bedrijf met een groeiambitie! In een klein jaar hebben zij acht nieuwe collega’s mogen verwelkomen in loondienst bij Eskens Group.

Bijna een jaar later kunnen ze terugkijken op mooie successen bij Eskens, niet alleen in het invullen van vacatures, maar ook in het vergroten van de zichtbaarheid van het bedrijf, het creëren van uniformiteit van de werkenbij-website, het inrichten van het onboardingsprogramma en het opzetten van een sterk werkgeversmerk. Sinds afgelopen oktober is Let’s Recruit! een feit, en naast Eskens Group hebben we al met succes onze diensten ingezet bij andere klanten.

Let’s Meet!

Enorme uitdaging om het beste personeel te vinden voor jouw groeiend bedrijf? Nog niet klaar voor een eigen recruiter? Met Let’s Recruit! kun je flexibel op- en afschalen wanneer nodig. Zij fungeren als een verlengstuk van jouw bedrijf, bepalen de beste wervingskanalen, stellen het recruitmentproces voor je in en volgen sollicitatieprocessen vriendelijk, snel en zorgvuldig op.

Gabry en Carli staan klaar om persoonlijk met jou in gesprek te gaan en hun dienstverlening toe te lichten.

Let’s Recruit!

Zuidkade 49 te Boskoop

Carli 06-14275290


Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 16:32

Berget Lewis treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Met haar krachtige en betoverende stem, bekend als de "Queen of Soul", zal Berget Lewis optreden op het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024. Dit grootste Molukse festival in Nederland vindt plaats op het festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen.

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.