Josh Walet
Advertorial Wonen en bouwen

Makelaardij van Brussel verhuist ook!

Niet alleen de klant, maar ook Makelaardij van Brussel verhuist! Waar je het makelaarskantoor eerst kon vinden aan de Europalaan op nummer 4, is het kantoor nu verplaatst naar de overkant. Momenteel bevindt het zich aan de Europalaan 159.

Welkom
Vaste kracht Cynthia: "We hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt en meteen helemaal verbouwd. We zijn voor een huiskamer idee gegaan, waar de drempel laag is om even naar binnen te wandelen en waar klanten zich thuis en welkom voelen."

En dat voelen klanten van Makelaardij van Brussel zich. "Zo loopt er dagelijks iemand zomaar even naar binnen voor een vraag of opmerking, of gewoon voor een praatje. Dat is niet gebruikelijk in de makelaarswereld, we zijn blij dat onze klanten zich vrij voelen om dat te doen."

Een vaste plek met een vast aanspreekpunt
Elke kamer heeft een eigen thema, allen bedacht door een bekend gezicht van Makelaardij van Brussel: Desiree van Brussel. "We vinden het belangrijk dat de klant lekker kan zitten en dat er een goede sfeer heerst. Een vaste plek met een vast aanspreekpunt."

Persoonlijk en bevlogen
Makelaardij van Brussel staat bekend om zijn persoonlijkheid, betrokkenheid en het meedenken met de klant. "We willen graag iedereen van advies voorzien, van aankoopbegeleiding tot aan advies." Niet voor niets luidt de slogan: Persoonlijk en bevlogen. "Dat is hoe de klant het ervaart. Deze hebben we vaker voorbij zien komen in een review. We vonden het een mooi compliment."


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek vandaag 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige vandaag 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomen eigenaressen van Fab Hair, Michelle en Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Advertorial Overige vandaag 15:01

Feestje? Sebastiaan ijs komt bij je scheppen!

Veel mensen kennen als de weg naar Sebastiaan ijs. Maar… ze kennen daar ook de weg naar jou! Deze zomer heeft ijssalon Sebastiaan namelijk een zomerse actie met de ijs Tuk Tuk: de Schep & Go-actie!

De Heerlijkheid van Alfen vandaag 13:42

Feestelijke presentatie ‘De Heerlijkheid van Alfen’

Op zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur worden de beleefroutes van ‘De Heerlijkheid van Alfen’ gepresenteerd tijdens een historisch feestje in Cultuurcentrum Parkvilla en Park Rijnstroom. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:57

Verbreden fietspad Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn

Het fietspad langs de Prins Bernhardlaan, tussen de Albert Schweitzerbrug en de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn wordt verbreed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het actieplan “Fiets” om tweerichtingsfietspaden langs de hoofdwegen aan te leggen en/of te verbeteren.