Josh Walet
Advertorial Wonen en bouwen

Makelaardij van Brussel verhuist ook!

Niet alleen de klant, maar ook Makelaardij van Brussel verhuist! Waar je het makelaarskantoor eerst kon vinden aan de Europalaan op nummer 4, is het kantoor nu verplaatst naar de overkant. Momenteel bevindt het zich aan de Europalaan 159.

Welkom
Vaste kracht Cynthia: "We hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt en meteen helemaal verbouwd. We zijn voor een huiskamer idee gegaan, waar de drempel laag is om even naar binnen te wandelen en waar klanten zich thuis en welkom voelen."

En dat voelen klanten van Makelaardij van Brussel zich. "Zo loopt er dagelijks iemand zomaar even naar binnen voor een vraag of opmerking, of gewoon voor een praatje. Dat is niet gebruikelijk in de makelaarswereld, we zijn blij dat onze klanten zich vrij voelen om dat te doen."

Een vaste plek met een vast aanspreekpunt
Elke kamer heeft een eigen thema, allen bedacht door een bekend gezicht van Makelaardij van Brussel: Desiree van Brussel. "We vinden het belangrijk dat de klant lekker kan zitten en dat er een goede sfeer heerst. Een vaste plek met een vast aanspreekpunt."

Persoonlijk en bevlogen
Makelaardij van Brussel staat bekend om zijn persoonlijkheid, betrokkenheid en het meedenken met de klant. "We willen graag iedereen van advies voorzien, van aankoopbegeleiding tot aan advies." Niet voor niets luidt de slogan: Persoonlijk en bevlogen. "Dat is hoe de klant het ervaart. Deze hebben we vaker voorbij zien komen in een review. We vonden het een mooi compliment."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:13

MINERVA Framen

Lig ik dus half in m'n blootje op een massagetafel. Moet ik uitleggen wat framen is. Voor wie het ook niet precies weet: framen is iets op een bepaalde manier voorstellen. Meestal niet met de bedoeling om dat feitelijk te doen of op een leuke positieve manier.

Advertorial Horeca vandaag 17:25

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Overige vandaag 16:42

Verhuizing Hondenspeelplaats laat op zich wachten

Er heerst een gevoel van irritatie en frustratie bij De Alphense Hondenbezitter. Zij moeten nog langer wachten voordat zij de nieuwe locatie voor de Hondenspeelplaats in gebruik kunnen nemen.

Sport vandaag 15:54

WV Avanti-renners naar NK veldrijden

Zaterdag 25 januari wordt in Moergestel het NK veldrijden verreden voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een aantal leden van WV Avanti zullen ook deelnemen aan het NK.

Overige vandaag 15:11

Dakar Rally zit er bijna op voor Tim en Tom Coronel

Het einde is zicht van de Dakar Rally 2020. Het was niet eenvoudig voor Tim en Tom Coronel om het bivak van de een-na-laatste etappe te halen. Vooral de marathonstage was pittig voor de tweeling. Voor het eerste deel van de marathon kwamen de broers er niet geheel onbeschadigd uit.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!