Calamiteiten

Man aangehouden na achtervolging

Vannacht is na een heftige achtervolging een Alphenaar aangehouden door de politie.

Rond 04.00 uur afgelopen nacht wilden agenten een auto controlen op de Oranje Nassausingel in Alphen. De bestuurder had echter andere plannen en reed er met hoge snelheid vandoor. De man ging met ruim 130 km p/u over de weg waar een snelheid van maximaal 50 km p/u toegestaan is. Vervolgens scheurde de man de vogel- en molenbuurt in. De snelheden lagen erg hoog en agenten hadden moeite om de bestuurder bij te houden.

Een tweede politieauto kon de auto van de andere kant tegemoet rijden en blokkeerde de doorgang op de Paltrokmolen. De man wilde nog achteruit wegrijden maar dit werd voorkomen door een agente die het portier opentrok. De Alphenaar is vervolgens aangehouden. De man bleek een ongeldig verklaard rijbewijs in zijn bezit te hebben en was onder invloed van drugs. De man kan een flink proces verbaal tegemoet zien. Op dit moment zit de bestuurder nog vast en is zijn auto in beslag genomen.

 

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.