Bij Hen
Advertorial Horeca

May we be your Valentine?

Zondag 14 februari is de dag van de liefde! En liefde hebben we nodig, nu meer dan ooit… Bij Hen kan jouw liefde en steun ook meer dan ooit gebruiken. Onder het motto ‘liefde gaat door de maag’ hebben ze verschillende mogelijkheden.

Ontbijt/brunch

Met liefde komt Bij Hen zondagochtend 14 februari een heerlijk uitgebreid ontbijt/brunch bij je thuis bezorgen. Of misschien wel bij jouw ‘geheime liefde’? Anoniem bezorgen met een leuke liefdesboodschap op een mooie liefdeskaart kan ook, dat regelt Bij Hen allemaal voor je. De kosten zijn € 17,50 per persoon.

Wat krijg je daar allemaal voor? Vers afgebakken croissant, Kaiserbroodje, krentenbol, bananenbrood met clotted cream, kipgrilworst, huisgerookte zalm, kaas, eiersalade, jam, roomboter, vers fruit, jus d’orange en een ‘kusje van chocolade’. Voor de kids heeft Bij Hen een ontbijtbox voor € 7,50 gevuld met een mini croissant, mini krentenbol, vruchtenhagel, jam, gekook eitje, bakje yoghurt met smarties, een pakje appelsap en snoephartjes.

Het liefdesdiner

Ga je liever voor het liefdesdiner? Ook die komt Bij Hen, uiteraard met liefde, bij jou thuisbezorgen. Een drie-gangendiner om samen te delen, met als afsluiter nog heerlijke huisgemaakte friandises om van te smullen bij een kopje koffie of thee. Alle gerechten worden bijna klaar geleverd en behoeven alleen nog een kleine en eenvoudige ‘finishing touch’. Op deze manier verras jij je geliefde(n) met een heerlijk diner.

Het diner bestel je voor € 27,50 per persoon. Wat krijg je daar allemaal voor? Sowieso heb je de keuze uit een menu met vlees en vis of een vegetarisch menu. Wil je hier een romantische boodschap op een mooie liefdeskaart bij? Ook dat gaat Bij Hen regelen! Voor de kids heeft Bij Hen de kidsboxen met naar keuze een ¼ kip, kroket, kipnuggets of frikandel voor maar € 6,50.

Foto album

Bij Hen Valentijnsdiner hoofdgerechten om te delen.jpeg (foto: Bij Hen)
Bij Hen Valentijnsdiner voorgerechten om te delen.jpeg (foto: Bij Hen)
Bij Hen Valentijnsdiner dessert.jpeg (foto: Bij Hen)
Bij Hen Valentijnsdiner voorgerecht.jpeg (foto: Bij Hen)

Menu met vlees en vis

Het liefdesdiner met vlees en vis bestaat drie voorgerechten om te delen:

  • Steak tartaar met truffelmayo, zacht gekookt kwarteleitje, truffelaardappelchips, kappertjes, augurk en peterselie;
  • Tom ka khai, Thaise kippensoep met paksoi, shiitake, enokii en bosui;
  • Watermeloen van de Big Green Egg, feta, muntmayo, gedroogde cherry tomaat, mosterdsla, krokantje van brickdeeg en sesam.

Hoofdgerechten om te delen:

  • Baskische kippenstoof van Tante Door kippendijen met gegrilde tomaat en paprika;
  • Winterkabeljauw (skreifilet), groene kool, gemarineerde venkel, radijs, daslookolie;
  • Pompoenrisotto, groene asperge, ei en Parmezaan.

Dessert en friandises om te delen:

  • Panna cotta van ruby chocolade, hangop, merenge van rozensiroop, crumble, frambozengel;
  • En dan nog lekker voor bij de koffie de friandises: een macaron, bonbon en een chocoladelolly.

Vegetarisch diner

Het vegetarische diner bestaat ook uit drie voorgerechten om te delen:

  • Tomatentartaar van vleestomaat, basilicum crème, krokantje van focaccia, kwartelei, sjalot, kappertjes, peterselie, augurk;
  • vegetarische tom ka khai, paksoi, enokii, bosui, shiitake;
  • Watermeloen van de Big Green Egg, feta, muntmayo, mosterdsla, krokantje van brickdeeg en sesam.

Hoofdgerechten om te delen:

  • Melanzane alla parmegiana, aubergine, tomaat, bechamel;
  • Couscous van bloemkool, bloemkoolcrème, zoetzuur van bloemkool, hazelnoot, limoengel, beurre noisette, cepespoeder;
  • Pompoenrisotto, groene asperge, ei en Parmezaan.

Dessert en friandises om te delen:

  • Panna cotta van ruby chocolade, hangop, merenge van rozensiroop, crumble, frambozengel;
  • En dan nog lekker voor bij de koffie de friandises: een macaron, bonbon en een chocoladelolly.

Bestellen kan via de website www.bijhen.nl. Dan als laatste nog een kleine liefdesquote, voor jou, van Bij Hen: We want you, today, tomorrow and forever! Hopelijk tot snel XXX


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.