Mc Donald's Alphen Drive
Advertorial Horeca

McDonald’s Alphen Drive 15 jaar JONG

McDonald’s Alphen Drive is al weer 15 jaar geleden geopend en wie jarig is, trakteert! Op woensdag 8 september kun je bij het Restaurant aan de Gouwelandenlaan een Big Mac scoren voor maar € 1,50 en er zijn vele leuke activiteiten.

15 jaar aan de N11

Op 8 september 2006 opende het eerste McDonald’s Restaurant in Alphen aan den Rijn haar deuren. Een uniek exemplaar in Nederland, want het is het enige McDonald’s Restaurant dat gebouwd is op palen en dus met een drivelane waarbij je omhoog rijdt. Dat zorgde, zeker in het begin, voor grote hilariteit. “Diverse gasten durfden deze ‘hellingproef’ niet aan en keerde vlak voor de drivelane om of reden achteruit terug”, aldus Dennis de Jong, Restaurant Manager van de vestiging.

Inmiddels is het Restaurant niet meer weg te denken uit de Alphense gemeente en worden er momenteel bijna 100 arbeidsplaatsen vervuld. Eén van deze arbeidsplaatsen wordt ingevuld door Harriëtte Swarts. Zij begon 15 jaar geleden als één van de eerste medewerkers via, destijds, de Sociale Werkplaats Alphen. Al jaren is zij het gezicht voor veel vaste gasten en ondernemers. Harriëtte zorgt er dagelijks voor dat het Restaurant en de omgeving er spic en span uit zien. Iedere ochtend loopt zij haar ronde in het Restaurant, maar ook op het bedrijventerrein de Schans ll. Wat het werk al 15 jaar leuk maakt? Dat zijn volgens Harriëtte haar collega’s en nieuwe gasten die zij dagelijks ontmoet. “Ook vind ik het erg fijn dat ik een duidelijke structuur heb ik mijn werkzaamheden”, aldus Harriëtte.

Ook Restaurant Manager Dennis is al jaren werkzaam voor McDonald’s. In 2010 begon hij zijn carrière bij het Restaurant in het Centrum van Alphen en maakte in 2015 de overstap naar de Gouwelandenlaan. “Ik ben begonnen als Crewlid, vervolgens doorgegroeid tot Floormanager en in 2018 kreeg ik de kans om Restaurant Manager te worden. Het werken met ons team is elke dag weer een feestje. Het is echt een teamsport om met elkaar de beste service en kwaliteit te blijven leveren.”

Verbouwing

Na 15 jaar is het tijd om te vernieuwen. In de afgelopen jaren heeft het Restaurant kleine veranderingen ondergaan, zoals een keukenverbouwing. Maar met alle nieuwe innovaties is het tijd om het nu een keer groots aan te pakken. “McDonald’s is de afgelopen jaren volop in ontwikkeling geweest waarbij er enorm veel geïnvesteerd is in de gastervaring, kwaliteit en snelheid. Dit ga je terug zien in ons verbouwde Restaurant”, vertelt Dennis.

Zo krijgt het Alphense McDonald’s Restaurant een dubbele drivelane, waardoor er veel meer gasten in auto’s geholpen kunnen worden. Verder wordt de drive voorzien van digitale menuborden en komt er binnen een McCafé. Ook worden het volledige interieur en de gevels aangepakt. Eigenlijk blijft alleen de constructie van het pand overeind. De verbouwing zal naar verwachting aan het einde van dit jaar of begin volgend jaar gaan plaatsvinden.

Woensdag 8 september

Op woensdag 8 september wordt het jubileum gevierd. De hele dag is de iconische Big Mac voor maar € 1,50 verkrijgbaar* en staat buiten het McDonald’s springkussen. Binnen in het Restaurant kunnen kinderen vanaf 13:00 uur een glittertattoo laten zetten en is er een rad van avontuur. Bij besteding vanaf € 7,50 mag je aan het rad draaien. Draai je nummer 15? Dan win je een gratis Medium Voordeelmenu.

*Maximaal twee aanbiedingen per bestelling. Alleen geldig bij McDonald’s Alphen a/d Rijn Drive op woensdag 8 september van 08:00 – 01:00 uur. Niet geldig i.c.m. een Voordeelmenu.


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.