GroenLinks Alphen aan den Rijn

Meedoen aan Boskoop Schittert

Op zaterdag 29 mei geeft GroenLinks wethouder Erik van Zuylen de aftrap voor de eerste Boskoop Schittert, een door de Boskoopse Rotary geïnitieerde variant op de Alphense actie om maandelijks zwerfafval te prikken.

Deze zaterdag is het bovendien NLdoet, de nationale vrijwilligersdag. Een perfecte dag dus om een steentje bij te dragen aan een mooiere gemeente!

Om 09:00 uur wordt er verzameld bij het parkeerterrein van de Bethelkerk in Boskoop, en ga je samen met andere vrijwilligers aan de slag. Voor prikstokken en vuilniszakken wordt gezorgd. Om 11:00 uur is er voor iedereen een kleine verrassing. Leden en sympathisanten van GroenLinks Alphen aan den Rijn zijn van de partij. Jij ook?

Wanneer: zaterdag 29 mei van 09:00 - 11:00 uur
Waar: Parkeerterrein Bethelkerk Boskoop (Boomgaard 21)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek plein vandaag 14:36

D66 Alphen aan den Rijn is tegen gratis parkeren in centrum

D66 is tegen de invoering van de eerste anderhalf uur gratis parkeren in het stadscentrum en de verbinding die is gelegd met de Onroerend Zaak Belasting. Als uitruil zal de OZB voor winkeliers worden verhoogd.

Advertorial Winkels vandaag 13:04

Wijnen voor de koude winterdagen bij La Bodega ‘87

Krijg jij ook helemaal zin om het in huis gezellig te maken en een lekker uitgebreid herfstdiner op tafel te zetten? Daar hoort natuurlijk wel een heerlijke wijn bij van La Bodega ’87! Nu de herfst echt is begonnen kan je bij La Bodega ’87 terecht voor wijnen die goed bij dit seizoen passen.