Woonforte

Meer licht en isolatie in Hof van Alfen

Deze maand rondt Woonforte het groot onderhoud af van de 83 huurwoningen in Hof van Alfen. Het gebouw aan de Prins Hendrikstraat heeft van binnen en van buiten een flinke metamorfose ondergaan.

Naast isolatiemaatregelen heeft het gebouw een facelift gekregen met een nieuwe, veilige entree, frisse kleur op de kozijnen, nieuwe vloerbedekking in de gangen, nieuwe balkonhekken en nieuwe zonneschermen. Op het dak liggen zonnepanelen, voor elke woning vier stuks. Hiermee is het gebouw klaar voor een duurzame toekomst.

De entree is ook volledig vernieuwd. Door de postkasten te verplaatsen, kunnen postbezorgers deze van buitenaf vullen en bewoners van binnenuit de postkasten legen. Dit voorkomt zoveel mogelijk ongenode bezoekers in de algemene hal. Ook heeft elke woning twee rookmelders gekregen. Beide maatregelen verbeteren de veiligheid.

Als na de zomervakantie de nieuwe zonneschermen er hangen, dan is de facelift helemaal compleet. “Bewoners zijn er erg blij mee en vinden dat het gebouw mooi is opgeknapt”, aldus Woonforte.

hof van alfen - meer licht en isolatie - woonforte 2.jpg

hof van alfen - meer licht en isolatie - woonforte 3.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kinderen gisteren 15:58

Belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van kinderen: reflexintegratie

Reflexintegratie is een nog relatief onbekend onderwerp in de hulpverlening, maar zeker niet onbelangrijk. Bij De Praktijk4Kids wordt behandeling aangeboden op het gebied van reflexintegratie. In deze blog word je meegenomen in wat reflexintegratie inhoudt, waarom het zo belangrijk is en hoe je ermee aan de slag kunt.

Coronavirus in Alphen gisteren 13:47

Lange rij en file bij test- en vaccinatielocatie Nieuwe Sloot

Testen, vaccineren en de boosterprik voor 60+'ers met vrije inloop. Het is een drukte van jewelste bij locatie Nieuwe Sloot. Al vanaf 08:00 uur 's ochtends staan mensen in de rij en in de file. De verwachting is dat dat de komende dagen niet anders zal zijn.