Jan Snel
Advertorial Wonen en bouwen

Meer woningen voor jongeren en herstarters

Aan de Zaagmolenweg, bij de 's Molenaarsbrug, komen 91 nieuwe sociale huurwoningen. Vanaf dit najaar gaat Woonforte deze woningen verhuren. 

De woningen zijn voor iedereen die met spoed een dak boven hun hoofd nodig heeft. Denk aan mensen die net gescheiden zijn, starters, studenten en statushouders. "Hoe hoog die nood is, was goed te zien aan de hoeveelheid inschrijvingen voor De Barones. De Zaagmolen is een bijzonder project", aldus Woonforte. Ook hier gaat de toewijzing via loting en een intakegesprek. Dit alles 'met behoud van inschrijftijd'.

In het gebouw komen studio's, twee- en drie-kamerwoningen met een centraal paviljoen met activiteitenruimte en wasserette. 

Informatiebijeenkomsten op woensdag 12 april

Heb je interesse in wonen in De Zaagmolen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 12 april. Lees meer op de website over de starttijden en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.