Josh Walet
Advertorial Wonen en bouwen

Met het startadvies van Kluivers Interieur geef jij jouw interieur een boost

Ondanks dat je alleen iets af kunt halen is het bij veel bouwmarkten onverminderd druk. Het woord ‘corona klusser’ lijkt hiermee geboren. Bij het herinrichten en verbouwen van je interieur is een gedegen advies vaak geen overbodige luxe. Colinda van Kluivers Interieur helpt je hier graag bij.

Colinda van Kluivers Interieur realiseert zich als geen anders dat de uitstraling van een interieur valt of staat met persoonlijke smaak en beleving. “In deze tijd beseffen we dat ons des te meer.”

Al van jongs af aan wist Colinda dat ze interieur ontwerpster wilde worden. “Vanaf mijn 12e was dat voor mij al duidelijk”, lacht ze. Om dit te bereiken heeft Colinda een studie interieurstyliste gedaan en daarna de VOGUE academie afgerond. Op haar 23e is ze voor zichzelf begonnen. Deze week viert ze haar 10-jarig jubileum als ondernemer.

Oog voor de klant

Het mooiste aan haar werk vindt Colinda dat ze op een heel persoonlijke manier een inkijk krijgt in het leven van haar klanten, en hun woonplezier mag vergroten met een op maat gemaakt ontwerp. “Het is iets heel persoonlijks, want je leert iemand echt goed kennen. Daarnaast heeft het ook iets moois, want men geeft aan mij het vertrouwen om voor hen een thuis te creëren. Een klik met de klant is dan ook erg belangrijk en dan wil je ook voor hen tot het uiterste gaan en een mooi resultaat neerzetten.”

Tekst loopt door onder de foto

kluivers interieur slaapkamer.jpg

Omdat je interieur veel over jezelf zegt en zo persoonlijk is, vindt Colinda het belangrijk dat klanten mee kunnen beslissen gedurende het proces. “Sommige interieurdesigners werken in een bepaalde stijl, maar ik zeg altijd dat ik geen eigen stijl heb. Het design dat je maakt is voor de klant, zij moeten er uiteindelijk in wonen. Je moet het ontwerp passend maken bij de klant en niet opleggen aan anderen. Die variatie in stijlen en wensen maakt het ontwerpen juist zo leuk. Een goed ontwerp werkt pas echt wanneer mooi en praktisch nauw op elkaar zijn afgestemd. Je woont tenslotte niet in een showroom!”

Kostenbesparend

Bij het maken van een ontwerp heeft Colinda veel profijt van haar werkervaring in de woninginrichting. Hierdoor beschikt zij over veel kennis. Kwaliteiten en eigenschappen van materialen zijn haar dan ook niet onbekend. Zeker ook met het oog op het kostenplaatje heeft zij de nodige informatie in haar mars. “Veel mensen denken altijd dat het inschakelen van een interieurdesigner veel geld kost, maar in veel gevallen kan het juist voordeliger uitpakken.”

Tekst loopt door onder de foto

kluivers interieur ontwerp woonkamer.jpg

Colinda legt uit: “Een verbouwing brengt bijna altijd onverwachte kosten met zich mee, voornamelijk omdat er vaak ad-hoc beslissingen worden gemaakt. Een interieurdesigner werkt daarentegen altijd met een uitgewerkt plan.” Ook bij aanpassingen aan het interieur kan het inschakelen van een interieurdesigner kostenbesparend werken. “In plaats van alle meubels vaarwel te zeggen, kijkt een interieurdesigner eerst naar de meubels of elementen die wellicht wél kunnen blijven als de wens daar is. Deze vormen de basis van het nieuwe ontwerp, zodat je niet alles nieuw aan hoeft te schaffen. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook kostenbesparend!”

Ben jij toe aan een nieuw interieur? Denk dan eens aan een brainstorm startadvies van 2 uur aan huis. Neem eens contact op met Kluivers Interieur via colinda@kluiversinterieur.nl of door te bellen naar 06 42740522. Tijdens de coronacrisis biedt Kluivers Interieur ook de mogelijkheid om gesprekken en presentaties via videobellen te doen. Op deze manier word je op de hoogte gehouden van het ontwerpproces.

Houd komend weekend Alphens.nl in de gaten voor een leuke winactie. Ter ere van het 10-jarig jubileum van Kluivers Interieur kun je namelijk een toffe prijs winnen!


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!