De Thermen
Advertorial Sport

Met Turbo Zwemles snelle start naar je A-diploma

Tijdens de Turbo Zwemlessen maak je in twee weken tijd een start naar je A-diploma. De Turbo Zwemlessen worden in de eerste twee weken van de zomervakantie gegeven en is voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring. Vrijdag 12 juli organiseert Thermen2 een proefles.

Eerste twee weken zomervakantie
De lesdagen zijn van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli en van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus. De kinderen krijgen 4 uur zwemles per dag van 08.00 tot 12.00 uur. Er is 1 pauze tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken. Kinderen die geen zwemervaring hebben kunnen ook meedoen aan de turbolessen. Het is wel belangrijk dat het kind zich vrij voelt in het water. De Turbo Zwemles is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand.

Proefles
Vrijdag 12 juli om 18.00 of 18.30 uur in zwembad De Hoorn is er een proefles. Tijdens de proefles bekijken de zwemonderwijzers of uw zoon of dochter aan de Turbo Zwemles kan deelnemen. De kosten van deze proefles bedragen € 11,25. Er is per tijdstip plek voor 10 kinderen. Ook hier geldt vol=vol. Deelname aan deze proefles is verplicht.

Kosten
De kosten voor de Turbo Zwemles bedragen € 899,- per deelnemer en zijn inclusief een drijfpakje. Mocht het kind al een drijfpak bezitten en deze is goed bevonden door de zwemonderwijzer, kan dit in mindering worden gebracht op het totaal bedrag van de Turbo Zwemles.

Financiële garantie
Thermen2 vindt het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheden die aan het A-diploma worden gesteld goed beheersen en geven geen garantie dat uw kind binnen de Turbo Zwemles het A-diploma haalt. Er is wel een financiële garantie. Dat wil zeggen dat het kind doorstroomt naar de zomerzwemlessen en de reguliere groepslessen na de zomervakantie. Dit betekent geen extra kosten tot het kind heeft afgezwommen voor het A-diploma. U leest hier meer over in onze algemene voorwaarden zwemles.

Aanmelden
Aanmelden voor de proefles van vrijdag 12 juli is alleen mogelijk door het inschrijfformulier in te vullen aan de kassa van zwembad De Hoorn of AquaRijn. Online of per e-mail aanmelden is helaas niet mogelijk. Kijk voor alle informatie en de financiële garantie van de Turbo Zwemles op
www.dethermen2.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.