De Thermen
Advertorial Sport

Met Turbo Zwemles snelle start naar je A-diploma

Tijdens de Turbo Zwemlessen maak je in twee weken tijd een start naar je A-diploma. De Turbo Zwemlessen worden in de eerste twee weken van de zomervakantie gegeven en is voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring. Vrijdag 12 juli organiseert Thermen2 een proefles.

Eerste twee weken zomervakantie
De lesdagen zijn van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli en van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus. De kinderen krijgen 4 uur zwemles per dag van 08.00 tot 12.00 uur. Er is 1 pauze tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken. Kinderen die geen zwemervaring hebben kunnen ook meedoen aan de turbolessen. Het is wel belangrijk dat het kind zich vrij voelt in het water. De Turbo Zwemles is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand.

Proefles
Vrijdag 12 juli om 18.00 of 18.30 uur in zwembad De Hoorn is er een proefles. Tijdens de proefles bekijken de zwemonderwijzers of uw zoon of dochter aan de Turbo Zwemles kan deelnemen. De kosten van deze proefles bedragen € 11,25. Er is per tijdstip plek voor 10 kinderen. Ook hier geldt vol=vol. Deelname aan deze proefles is verplicht.

Kosten
De kosten voor de Turbo Zwemles bedragen € 899,- per deelnemer en zijn inclusief een drijfpakje. Mocht het kind al een drijfpak bezitten en deze is goed bevonden door de zwemonderwijzer, kan dit in mindering worden gebracht op het totaal bedrag van de Turbo Zwemles.

Financiële garantie
Thermen2 vindt het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheden die aan het A-diploma worden gesteld goed beheersen en geven geen garantie dat uw kind binnen de Turbo Zwemles het A-diploma haalt. Er is wel een financiële garantie. Dat wil zeggen dat het kind doorstroomt naar de zomerzwemlessen en de reguliere groepslessen na de zomervakantie. Dit betekent geen extra kosten tot het kind heeft afgezwommen voor het A-diploma. U leest hier meer over in onze algemene voorwaarden zwemles.

Aanmelden
Aanmelden voor de proefles van vrijdag 12 juli is alleen mogelijk door het inschrijfformulier in te vullen aan de kassa van zwembad De Hoorn of AquaRijn. Online of per e-mail aanmelden is helaas niet mogelijk. Kijk voor alle informatie en de financiële garantie van de Turbo Zwemles op
www.dethermen2.nl


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!