Josh Walet

Minder treinen tussen Alphen en Gouda vanwege tekort aan verkeersleiders

Ga je later deze vrijdag nog met de trein van Alphen aan den Rijn naar Gouda? Houd er dan rekening mee dat er minder treinen rijden op dit traject.

NS meldt dat er sprake is van hinder in de treindienst door een tekort aan verkeersleiders. Om deze reden is de dienstregeling tussen Alphen aan den Rijn en Gouda op vrijdag 17 juni aangepast. En let op: vanaf 23:00 uur rijden op dit traject geen treinen meer.

De treinen rijden weer volgens dienstregeling op zaterdag 18 juni rond 07:00 uur. NS adviseert reizigers gebruik te maken van de Reisplanner om hun reis te plannen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 vandaag 12:21

ROMEINEN Schilder

Als je de geschiedenisboekjes moet geloven, hadden Romeinse vrouwen niks te vertellen. Thuis niet waar de pater familias het voor het zeggen had. Buitenshuis evenmin want de vrouw stond achter de kookpot. Gelukkig hoeven we die boekjes niet te geloven: vrouwen waren ook gewoon zelfstandig aan het werk.

Advertorial Theater vandaag 10:56

Superjuffie vliegt naar Theater Castellum

Woensdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Castellum heeft een wel heel bijzondere juf die naar het theater komt vliegen, namelijk Superjuffie.

Werken vandaag 09:33

De nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.