Moet je zien: nieuw gebouw Ashram College in aanbouw

Na ruim veertig jaar onderwijs in het huidige schoolgebouw, is het Ashram College toe aan een schoolgebouw dat past bij het hedendaagse onderwijs. Op het terrein van het Ashram College verrijst langzamerhand een duurzaam schoolgebouw. ADS Groep geeft je een inkijkje in het bouwproces.

Het nieuwe L-vormige schoolgebouw wordt tegenover het huidige pand gebouwd , aan de zijde van het Marsdiep en de Burgemeester Bruins Slotsingel. In het nieuwe schoolgebouw worden diverse domeinen gecreëerd, wat aansluit bij het hedendaagse onderwijs. Dit houdt in dat diverse vakken geclusterd worden in een bepaald deel van het schoolgebouw. 

De bouw vordert gestaag. “Zo stonden we vorig jaar mei nog in de zonnestralen de eerste paal ‘te slaan’ en hebben we nog geen jaar later alweer een hoogtepunt bereikt”, vertelt ADS Groep. In de video is te zien hoe de spanten geplaatst worden. “De prachtige ‘vakwerken’ kunnen we ook wel de ‘eyecatcher’ van de cascomontage noemen.” Ook de dakvloeren worden gerealiseerd en de installateurs zijn volop bezig met de montage van de luchtkanalen en kabelgoten.

Volgende hoogtepunt

“We kijken vol vertrouwen uit naar het volgende hoogtepunt! En dat staat 14 maart 2023 alweer opp de agenda”, aldus ADS Groep. Dan zullen ze letterlijk het hoogste punt vieren met de wethouder en een rondleiding door het casco voor de belangstellenden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.