Advertorial Overige

Mountain Lifestyle organiseert veiling voor Mentelity Foundation

Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Mentelity Foundation, dat was het doel van Mountain Lifestyle met het veilen van een limited edition jas. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan de Mentelity Foundation, zij stimuleren en inspireren kinderen met een fysieke of mentale uitdaging om in te laten zien - en te doen - wat er wel kan!

De Mentelity Foundation is de stichting van Bibian Mentel. “Dit jaar hebben we zeer triest nieuws te horen gekregen dat Bibian Mentel is overleden aan de gevolgen van kanker. Om deze reden is voor de Mentelity Foundation gekozen als doel voor de veiling.”

Helly Hansen heeft een limited edition jas van het Zweedse dames skiteam ter beschikking gesteld voor de veiling, en wat was dat een succes! Er werd enthousiast geboden en uiteindelijk heeft de jas maar liefst € 500 opgebracht.

Het uiteindelijk winnende bod is gedaan door Lintsen Kappers (Van Nesstraat 33 te Alphen aan den Rijn). Lintsen Kappers selecteert een gelukkig persoon in samenspraak met Mountain Lifestyle, die de jas aan zijn collectie mag toevoegen. “Wat een mooi gebaar! Mountain Lifestyle wil iedereen die een bod op de jas heeft gedaan enorm bedanken.”

Niet mee kunnen doen aan de veiling of toch nog wat willen doneren? Dat kan via de deze link. Meer informatie over Mountain Lifestyle kun je vinden via deze link.


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”