Advertorial Overige

Mountain Lifestyle organiseert veiling voor Mentelity Foundation

Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Mentelity Foundation, dat was het doel van Mountain Lifestyle met het veilen van een limited edition jas. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan de Mentelity Foundation, zij stimuleren en inspireren kinderen met een fysieke of mentale uitdaging om in te laten zien - en te doen - wat er wel kan!

De Mentelity Foundation is de stichting van Bibian Mentel. “Dit jaar hebben we zeer triest nieuws te horen gekregen dat Bibian Mentel is overleden aan de gevolgen van kanker. Om deze reden is voor de Mentelity Foundation gekozen als doel voor de veiling.”

Helly Hansen heeft een limited edition jas van het Zweedse dames skiteam ter beschikking gesteld voor de veiling, en wat was dat een succes! Er werd enthousiast geboden en uiteindelijk heeft de jas maar liefst € 500 opgebracht.

Het uiteindelijk winnende bod is gedaan door Lintsen Kappers (Van Nesstraat 33 te Alphen aan den Rijn). Lintsen Kappers selecteert een gelukkig persoon in samenspraak met Mountain Lifestyle, die de jas aan zijn collectie mag toevoegen. “Wat een mooi gebaar! Mountain Lifestyle wil iedereen die een bod op de jas heeft gedaan enorm bedanken.”

Niet mee kunnen doen aan de veiling of toch nog wat willen doneren? Dat kan via de deze link. Meer informatie over Mountain Lifestyle kun je vinden via deze link.


Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:38

Met voorrang naar een gelijkvloerse woning

Ben je 50 jaar of ouder en zijn jouw kinderen de deur uit? Woon je in een eengezinswoning van Woonforte? Speciaal voor huurders die willen overstappen van een eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning is er het project Passend (t)huis.

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Graan

In de eerste periode van het Romeinse castellum Albaniana moet het leger voor haar eigen voedsel zorgen. En dat is niet gemakkelijk. In de regio zijn op de hoger gelegen gronden wel ijzertijdboerderijen, maar de bewoners zijn zelfvoorzienend. De villa's, grote Romeinse productieboerderijen, ontbreken.

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas.