Pixabay

NK Tennis bij Nieuwe Sloot

Van 14 tot en met 22 december 2019 vindt bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn de Nederlandse Loterij NK Tennis plaats.  

Op zaterdag 14 en zondag 15 december worden kwalificaties gespeeld. Op maandag 16 december zal het hoofdtoernooi beginnen. Vorig jaar gingen de titels in het enkelspel naar Scott Griekspoor, Lesley Kerkhove, Maikel Scheffers en Diede de Groot.

Elk jaar is de NK Tennis het evenement waarbij de Nederlandse tennistop het jaar afsluit. Tennissers strijden om de titels voor het enkel- als dubbelspel, inclusief het rolstoeltennis.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.