Sunset Beachbar Alphen
Advertorial Horeca

Nog één maand tot Sunset Beachbar weer open gaat

Zes maanden moesten jullie geduld hebben, maar het is bijna weer zover. Vrijdag 1 april gaan de luiken van het mooiste plekje in Alphen aan den Rijn weer open! Het tweede seizoen van Sunset Beachbar gaat bijna beginnen en het wordt nóg leuker dan vorig jaar.

Een vernieuwd terras

“Vorig jaar hadden we al een prachtig terras, maar we hebben zoveel inspiratie opgedaan dat we het dit jaar nog mooier gaan maken”, vertelt Joyce. “Er komen 100 zitzakken, we krijgen hele chille loungebanken en er komt een mooie stretchtent. Zo kan je, als het weer iets minder is, alsnog lekker bij ons genieten.” De opbouw gaat half maart van start, want er moet nog genoeg gebeuren! “We krijgen ook een stuk terras erbij. We hebben struiken verwijderd en mooi, nieuw gras neergelegd. Hierdoor is er meer ruimte en zijn er meer plekjes waar je van de zonsondergang kan genieten."

Een langere steiger

Bezoekers konden vorig jaar al aanmeren met hun bootje aan de steiger. “Vorig jaar lagen er soms wel vier boten naast elkaar. Heel gezellig, maar natuurlijk iets minder praktisch. Dit jaar krijgen we een langere steiger zodat er makkelijker aangemeerd kan worden. Ook onze eigen Sunset Nova sloepen komen hier te liggen, deze zijn voor de verhuur. Ze bieden plek aan 8-10 personen en kunnen voor een dagdeel of hele dag worden gehuurd." Reserveren kan nu al via sunsetbeachbar.nl.

SUPPEN, eFoilen en E-Choppers

Alleen maar op het terras zitten bij Sunset? Natuurlijk niet! Huur een SUP board, doe mee met de SUP Yoga of volg een eFoil les. Nieuw bij Sunset dit jaar zijn de E-Choppers die je kan huren! Verken de omgeving op deze eco-friendly en unieke manier. Ze zijn vanaf 1 april te huren bij Sunset Beachbar. Volg je hen op Instagram om op de hoogte te blijven?

Nieuw menu & live cooking

Dit jaar kan je genieten van nieuwe hapjes! Zo krijgt Sunset Beachbar mega lekkere kaasstengels, pizza’s, flammküchen en vega bitterballen. Samen met Raymond van Ray’s Barbecue Place zijn ze een samenwerking aangegaan. “We hebben een mega gave Ofyer barbecue gekocht. Op de lekkere zonnige dagen komt Ray met zijn team heerlijke porties saté, hamburgers en meer lekkers bereiden.”

Vrijdag 1 april 2022 openen de luiken van Sunset Beachbar. Alvast voorproefjes zien? Volg Sunset dan op Instagram of Facebook. Op sunsetbeachbar.nl kan je alvast je eFoil les, SUP of sloep huren.


Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.