Sunset Beachbar Alphen
Advertorial Horeca

Nog één maand tot Sunset Beachbar weer open gaat

Zes maanden moesten jullie geduld hebben, maar het is bijna weer zover. Vrijdag 1 april gaan de luiken van het mooiste plekje in Alphen aan den Rijn weer open! Het tweede seizoen van Sunset Beachbar gaat bijna beginnen en het wordt nóg leuker dan vorig jaar.

Een vernieuwd terras

“Vorig jaar hadden we al een prachtig terras, maar we hebben zoveel inspiratie opgedaan dat we het dit jaar nog mooier gaan maken”, vertelt Joyce. “Er komen 100 zitzakken, we krijgen hele chille loungebanken en er komt een mooie stretchtent. Zo kan je, als het weer iets minder is, alsnog lekker bij ons genieten.” De opbouw gaat half maart van start, want er moet nog genoeg gebeuren! “We krijgen ook een stuk terras erbij. We hebben struiken verwijderd en mooi, nieuw gras neergelegd. Hierdoor is er meer ruimte en zijn er meer plekjes waar je van de zonsondergang kan genieten."

Een langere steiger

Bezoekers konden vorig jaar al aanmeren met hun bootje aan de steiger. “Vorig jaar lagen er soms wel vier boten naast elkaar. Heel gezellig, maar natuurlijk iets minder praktisch. Dit jaar krijgen we een langere steiger zodat er makkelijker aangemeerd kan worden. Ook onze eigen Sunset Nova sloepen komen hier te liggen, deze zijn voor de verhuur. Ze bieden plek aan 8-10 personen en kunnen voor een dagdeel of hele dag worden gehuurd." Reserveren kan nu al via sunsetbeachbar.nl.

SUPPEN, eFoilen en E-Choppers

Alleen maar op het terras zitten bij Sunset? Natuurlijk niet! Huur een SUP board, doe mee met de SUP Yoga of volg een eFoil les. Nieuw bij Sunset dit jaar zijn de E-Choppers die je kan huren! Verken de omgeving op deze eco-friendly en unieke manier. Ze zijn vanaf 1 april te huren bij Sunset Beachbar. Volg je hen op Instagram om op de hoogte te blijven?

Nieuw menu & live cooking

Dit jaar kan je genieten van nieuwe hapjes! Zo krijgt Sunset Beachbar mega lekkere kaasstengels, pizza’s, flammküchen en vega bitterballen. Samen met Raymond van Ray’s Barbecue Place zijn ze een samenwerking aangegaan. “We hebben een mega gave Ofyer barbecue gekocht. Op de lekkere zonnige dagen komt Ray met zijn team heerlijke porties saté, hamburgers en meer lekkers bereiden.”

Vrijdag 1 april 2022 openen de luiken van Sunset Beachbar. Alvast voorproefjes zien? Volg Sunset dan op Instagram of Facebook. Op sunsetbeachbar.nl kan je alvast je eFoil les, SUP of sloep huren.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: