Faber
Advertorial Winkels

Nuovo Antico heeft de haard van de toekomst

Met de komst van elektrische haarden kan iedereen genieten van het warme en huiselijke gevoel van een openhaard. Maar aan de uitstraling van een elektrische haard moest nog wat gebeuren. Het bekende haardmerk Faber heeft daar nu verandering in gebracht.

Een openhaard, wie wil dat nou niet? Een haard is het ultieme instrument dat zorgt voor een warm, huiselijk gevoel. Voor velen is het dan ook een grote wens om er een in huis te hebben. Maar helaas is dit niet altijd mogelijk vanwege het ontbreken van de juiste aansluitingen, of vanwege andere regelgeving.

Met de komst van de elektrische haard is daar echter verandering in gekomen. Elektrische haarden behoeven namelijk geen rookkanaal of schoorsteen en zijn daarmee in ieder huis, in iedere kamer te plaatsen. Of je er nu een in je woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer wil hebben, het is allemaal mogelijk.

De ‘nieuwe’ elektrische haard

Elektrische haarden zijn niet nieuw, maar een elektrische haard had nooit de uitstraling zoals een gas- of houthaard die had. En daar is nu verandering in gekomen. Het bekende haardmerk Faber heeft een nieuwe elektrische haard ontwikkeld: de e-MatriX haard. Een Faber haard zonder gasaansluiting of verbranding, maar wel met het unieke vlammenspel en de warmte zoals je deze van Faber kent.

De unieke driedimensionale technologie creëert zo’n realistisch vlammenbeeld dat je vrijwel geen verschil ziet tussen deze ‘nepvlammen’ en echte vlammen. En het is volledig veilig, want de vlammen zijn op basis van water. Het is dan ook niet gek dat de Faber e-MatriX de ‘Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen 2019’ heeft gewonnen.

Complete service bij Nuovo Antico

De haarden van Faber e-Matrix serie is te zien en te verkrijgen bij Nuovo Antico. Maar bij Nuovo Antico kun je terecht voor meer dan dat. Bij Nuovo Antico denken ze namelijk graag met je mee. En met hun jarenlange ervaring weten zij je te voorzien van de beste adviezen. Welke haard past het best in jouw huis? Waar kun je de haard het beste plaatsen? Daarnaast kun je bij Nuovo Antico terecht voor een persoonlijk ontwerp van een haard én de (in)bouw.

Dus heb je altijd al een haard willen hebben, breng dan eens een bezoek aan de showroom van Nuovo Antico. Laat je inspireren. En laat je adviseren. Maak gerust een gratis afspraak via info@nuovoantico.nl.


Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 16:32

Berget Lewis treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Met haar krachtige en betoverende stem, bekend als de "Queen of Soul", zal Berget Lewis optreden op het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024. Dit grootste Molukse festival in Nederland vindt plaats op het festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen.

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.