Alphens

Ontdek de mooiste plekjes en leukste uitjes in en rond Alphen aan den Rijn met #AlphenOntdekt

­­ Vandaag, dinsdag 7 juli, lanceert Alphen Marketing de zomercampagne #AlphenOntdekt. Een campagne die erop gericht is om zowel bezoekers als onze inwoners Alphen aan den Rijn te laten ontdekken.

Er is zoveel te doen in en rond Alphen aan den Rijn. Er valt van alles te beleven. En dat is precies waar het nieuwe #AlphenOntdekt magazine over gaat. Het vertelt over alle plaatsen en plekken die je gezien moet hebben. Van Aarlanderveen tot Zwammerdam. Het geeft tips en leuke ‘weetjes’. Lees in het magazine bijvoorbeeld over dat rondje Zegerplas. Over vogels spotten bij het Spookverlaat. Hoe je teruggaat in de tijd bij Archeon. Of hoe je naar de Molenviergang of langs verschillende natuurgebieden fietst. Hoe je langs de kwekerijen van Boskoop vaart. Of in Avifauna een spannende vogelshow meemaakt.

“Nu er langzamerhand steeds meer mogelijk is én veel mensen kiezen voor een vakantie in eigen land, zijn we ervan overtuigd dat dit magazine bijdraagt aan - om te beginnen - een mooie zomer”, vertelt citymarketeer Daniël Othman. Uiteraard kan je het hele jaar door erop uit in Alphen en omstreken. Alphen Marketing sluit hiermee aan op zowel de regionale #watkaninhetgroenehart als de landelijke campagne #hiermoetjezijn.

Kijk op AlphenLinkt.nl voor actuele ontwikkelingen. Maar raadpleeg vooral ook de website van de plek of het evenement, waar je heen wilt. Op Alphenlinkt.nl/magazine kun je het magazine direct digitaal lezen en vind je tevens de adressen waar een 'echt' exemplaar op te halen is.

alphenontdekt spread kaart.PNG


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 19:05

Alphens Restaurantweek: ‘t Oude Raadhuys, heerlijk eten in een stukje historie

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ‘t Oude Raadhuys!

Wonen en bouwen gisteren 17:26

Nieuwe muurschildering op de kopgevel van Fazantflat

In steeds meer plaatsen in Nederland duiken muurschilderingen op. Alphen is sinds deze week ook weer een muurschildering rijker. Op de zijkant van de opgeknapte Fazantflat prijkt namelijk een grote muurschildering van twee fazanten, gemaakt door kunstenaar Joost Zwanenburg.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:57

Wegens succes herhaald: Kids Summer Camp

In juli is het eerste Summer Camp georganiseerd door Ski & Snowboard Xperience. Door het grote succes van de eerste editie, start op maandag 24 augustus de tweede editie!

Overige gisteren 16:20

Alerte handhavers vertrouwen onderbuikgevoel en voorkomen erger

Handhavers wisten op zondag 9 augustus samen met de politie een suïcidale vrouw in veiligheid te brengen. Door alert te zijn op de situatie, liepen de handhavers direct naar de vrouw toe die bij de spoorwegovergang stond. Zo wisten zij erger te voorkomen.

Natuur en recreatie gisteren 15:38

Waarschuwing voor blauwalg bij Zegerplas

Bij de Zegerplas in Alphen is op twee locaties blauwalg vastgesteld. Het gaat om de zuidoever en de speelvijver bij de Zegerplas. Dit meldt Omgevingsdienst Midden-Holland vandaag. 

Overige gisteren 14:59

Voorkom stankoverlast van gft-container met deze tips

Stankoverlast door afvalcontainers. Elke zomer is het weer een veelvoorkomend probleem. Vooral de gft-container zorgt voor veel stankoverlast, zeker met de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd. Wij geven een aantal tips om de stank te voorkomen.