De Aarhof

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.

Wie kent hem nou niet? De bekende bouwvakker Bob de Bouwer is een fenomeen over de hele wereld. Zowel ouders als kinderen staan in de rij om hun televisieheld in het echt te ontmoeten. Aankomende week zal hij dus in het Alphense centrum komen en jij kunt er bij zijn.

Het event bestaat uit:

  • Meet & Greets met Bob de Bouwer voor een achtergrond banner.
  • Kleur & Knutseltafels, met kleur en knutselplaten inclusief kleurpotloden etc.
  • De kleurENfotofabriek. Hierbij gaan de kinderen voor een greenscreen op de foto. Zij verwerken hun foto in de kleurplaat van Bob de Bouwer en deze kunnen ze zelf kleuren. Als ze klaar zijn wordt deze geplastificeerd. Zo kunnen de kinderen hem mee naar huis nemen als souvenir.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 juni van 11:00 tot 15:00 uur.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.