Josh Walet

Op reis met Naomi: de kop is eraf, Naomi zit officieel zonder huis

Daar zit ik dan. In Amsterdam, officieel… zónder huis. Op het moment dat ik dit schrijf is het dinsdagavond en het daadwerkelijke besef begint nu redelijk binnen te treden. Een dingetje van mij. Vanuit flow en spontaniteit iets voelen, bedenken, vervolgens de beslissing maken en náderhand, wanneer die daadwerkelijke realiteit daar is, voel ik ‘em pas écht.

En dat is wat ik nu ervaar. Ik zit in het huis van mijn vriendin Joy. Ik ben zondag vertrokken van huis, waarna we lekker hebben bij gekletst en van elkaar en van Amsterdam hebben genoten. Vervolgens zijn we op maandag naar het strand in Zandvoort gegaan, samen met een gezamenlijke vriendin Saar.

Vroeger kon ik niet zo goed met vrouwen, gaande weg mijn reis zal ik daar meer over vertellen. Nu? Nu kan ik wel met ze. Stérker nog, ik ben gráág met ze. Het delen van ervaringen, gevoelens, emoties en gebeurtenissen. Praten over wereldmodellen, relaties, visies, missies en de most juicy stories, daar houd ik van! Ik denk dat een heleboel vrouwen met mij kunnen relaten, right?

De cacao ceremonie

Op dinsdagochtend hebben wij samen genoten van een cacao ceremonie. Haha, ik hoor je denken, ‘een wat ceremonie?’. No worries, ik had hier tot kort geleden ook nog nooit van gehoord, let me tell you more about it! Cacao drink je, het is niet zo lekker als je denkt, want cacao is van nature best bitter, maarrrrr…. ik moet zeggen, ik vind het nu eigenlijk best wel lekker!

Cacao komt letterlijk uit moeder natuur. Wat het doet? Het brengt jou naar je gevoel, je emoties, naar liefde en je gaat er heerlijk van kletsen. Nu heb ik daar precies niets voor nodig, want ik ben nogal een kletsgraag, maar met cacao ervaar ik dit toch anders. Wat is er dan anders? Vanuit een andere frequentie vooral. Vanuit een ander bewustzijn, een plek waar het ego wat meer op de áchtergrond zit en je gevoel op de voorgrond. Verbinden met je gevoel, naar binnen keren, verbinden met je intuïtie. En aangezien ik niet alleen ben maar met mijn prachtige vriendin Joy, verbind je ook met elkaar. Je tuned makkelijker op elkaar in en vibreert samen op een mooie en liefdevolle verbindingsfrequentie. Alles is natuurlijk subjectief, maar dit is hoe ík het ervaar.

Grappig, terwijl ik dit zo schrijf bedenk ik mij dat dit er allemaal zo lekker uitkomt vanuit flow, vanuit mijn zijn, kennis en ervaringen. Maar ook bij mij spreekt mijn ego soms eerder dan mijn volledige zijn, en weet je dat wat ze dan roept? Ja, dat kan ik toch helemaal niet uitleggen wat dat is… Nou mevrouw ego, dat kunnen wij dus wel, kijk maar!

Oké, dat is dus de cacao. Wat een hééurlijke manier om de dag mee te beginnen, vanuit liefde, verbinding en dankbaarheid. Doe jij dit ook al? (met of zonder cacao)

Landen in mijn keuze

Daarna ging Joy naar werk en gaf ik mijzelf de ruimte om écht en helemaal te landen. Te landen in mijn keuze, de plaats waar ik mij nu bevind en de keuze die ik gemaakt hebt, het is er, écht en helemaal. Ik heb genoten van een wandeling door het Erasmuspark, waar ik wat gelezen heb en mijn journal heb bijgewerkt, die zal het de komende tijd ook druk krijgen met mij. Daarnaast ben ik een samenwerking aangegaan met de ‘MasterMindsetMentor’. En we gaan hele toffe dingen doen en neerzetten, dus ook dat behoeft mijn tijd en aandacht.

Tot slot is mijn eigen business coaching traject gestart bij Marlou Volkerink. Samen met 21 andere vrouwelijke ondernemers gaan wij een 6 maanden traject aan bij Marlou, waar we ontzettend veel gaan leren over business, body én mind, van Marlou en uiteraard van elkaar. En vóóral dat stukje mind is iets waar ik keihard van aan ga. Onze mind, deze is zo imméns powerful! Maar ook hierover zal ik gaande weg mijn reis meer over delen.

De kop is eraf

Dit is ‘em, mijn allereerst blog…. Ván mij, vóor jou! Ik ga lekker alle kanten op, dat past ook wel goed bij mij, maaaaaaarrrrr! Give me some time, zodat ik lekker mijn eigen manier van blog schrijven kan creëren, Rome was ook niet in een dag gebouwd.

Heb jij nou nog een leuk adres voor mij? Leuke mensen, bijzondere plekken of niet alledaagse verhalen? Ik ben écht op zoek naar anders denkers en anders doeners, en neem graag een kijkje in je leven en als het even past in allebei onze agenda’s draai ik graag een dagje mee in jouw routine/rituelen/ritme!

Lijkt dit je wat, of ken je iemand voor wie dit wellicht iets zou zijn? Check dan mijn social media kanalen. Met één simpele druk op de knop kun je doorklikken naar mijn Facebook en Instagram kanaal, klik op de knop ‘follow’, reageer op één van mijn video’s, tag jouw vrienden (of andere liefhebbende snuiters die wel van ‘lekker anders’) houden, óf slide in één van mijn DM’s!

Voor nu, dankjewel! Dankjewel dat je mijn blog hebt willen lezen en dat je me bijgehouden hebt tot de very end. Mijn liefde is groot voor jouw steun & support! Let’s travel through the Netherlands together! Heel veel liefs en have a beautiful day!

Naomi Zoutman (27) doet dingen graag net even iets anders. Toen ze haar tijdelijke woning uit moest, maakte ze dan ook niet de gebruikelijke keuze om een andere woning te zoeken. In plaats daarvan besloot de Alphense het avontuur met beide handen aan te grijpen: ze trekt backpackend door Nederland en deelt haar avonturen en ervaringen via Alphens.nl. Haar hele verhaal lees je hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas. 

Werken gisteren 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.