Kleine Hondjes Club
Advertorial Dieren

Open dag bij de Kleine Hondjes Club

Shih Tzu’s, Jack Russels, Teckels en andere kleine honden opgelet! Op zondag 4 oktober houdt de Kleine Hondjes Club een open dag. En daar kun jij bij zijn!

De Kleine Hondjes Club is een hondenuitlaatservice specifiek voor Alphense honden van het kleine ras. “Onder het kleine ras versta ik honden met een volwassen gewicht van maximaal 10 kilo”, legt Marit Maass uit.

Om jou gratis kennis te kunnen laten maken met de Kleine Hondjes Club, ben je van harte welkom op het weiland van Marit in Alphen aan den Rijn op zondag 4 oktober tussen 11:00 en 14:00 uur. De huidige leden van de Kleine Hondjes Club zijn verdeeld over de open dag ook aanwezig. Meld je dus gauw aan via WhatsApp (06-14630243) en laat weten hoe laat je langs wil komen. Hoewel het veld groot genoeg is om voldoende afstand van elkaar te houden, is het prettig om het aantal aanwezigen te verdelen over tijdsblokken tussen 11:00 en 14:00 uur.

Het weiland heeft geen adres, dus Marit stuurt jou daarom zondag een WhatsApp berichtje waarin ze live haar locatie met jou deelt. Om je een beetje een idee te geven; het is in de buurt van het Weteringpark aan de Kalkovenweg. “Op locatie kun je met mij kennis maken, mijn knalroze auto met ingebouwde benches bekijken en rondkijken hoe het veld eruit ziet. Ook kun je direct bepalen of je je goed voelt tussen de andere Kleine Hondjes Clubleden.”

Wat denk je ervan, ziet Marit jou en jouw kleine viervoeter zondag?

Tijdens de open dag worden er foto’s gemaakt. Mocht je bezwaar hebben tegen online publicatie van foto’s waar je zelf op staat, geef dit dan aan bij Marit. 


Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 20:01

MINERVA Bubbel

Na de Fabeltjesfuik van Arjen Lubach weten miljoenen Nederlanders dat je zomaar door een algoritme gefopt kan worden. Dat is trouwens helemaal geen nieuw verschijnsel en het geldt ook niet alleen als je de hele dag op social media rondhangt en telkens dezelfde complotten voorgeschoteld krijgt.

Advertorial Horeca gisteren 17:21

Nieuw bij Proeflokaal Bregje: chef het zelf!

Mis jij het al, het dineren bij Proeflokaal Bregje? Niet getreurd, want vanaf vandaag chef jij het gewoon zelf! Voor maar € 14,95 per persoon maak jij eenvoudig zelf het bekende driegangendiner klaar, gewoon in jouw eigen keuken.

Natuur en recreatie gisteren 16:44

Kleine wateren in Alphen scoren niet hoog op kwaliteit

Afgelopen zomer hebben 2612 burgers onderzoek gedaan naar de kwaliteit van kleine wateren zoals slootjes, vennen, vijvers, grachten en kleine plassen in Nederland. In Alphen aan den Rijn is dit onderzoek ook gedaan, hier is de kwaliteit van acht kleine wateren onderzocht.